معرفی و دانلود کتاب مصالح ساختمانی pdf + خلاصه رایگان

۳.۳ امتیاز(از ۳ رأی)
احمد حامی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب مصالح ساختمانی

چاپ بيست‌وپنجم کتاب مصالح ساختمانی نوشتهٔ احمد حامی است. انتشارات دانشگاه تهران این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.

درباره کتاب مصالح ساختمانی

چاپ بيست‌وپنجم کتاب مصالح ساختمانی مطالب خود را با یادآوری واژه‌های مکانیک و شیمی و فیزیک آغاز کرده است. این کتاب درسی در ادامه به مصالحی مانند کانی‌ها، قیر، ملات‌ها، گچ‌پزی، آهک‌پزی، آجر، ماسه، بتن، فلزها، شیشه و... پرداخته است.

مؤسسهٔ انتشارات دانشگاه تهران بر انتشار کتاب‌های آکادمیک تمرکز دارد. این مؤسسه از سال ۱۳۲۵ کار خود را به طور مستقل آغاز کرده است. دکتر پرویز ناتل خانلری آغازگر فعالیت این انتشارات بود. پس از دکتر خانلری، شادروان دکتر ذبیح‌الله صفا با یاری دکتر حسین مینوچهر مدیریت توسعهٔ انتشارات را بر عهده گرفتند.

انتشارات دانشگاه تهران زیر نظر مدیریت ادارهٔ کل خدمات پژوهشی و انتشارات دانشگاه تهران اداره می‌شوند. انتشارات دانشگاه تهران، نخستین‌بار با این آرمان پدید آمد که پاسخگوی نیاز دانشجویان باشد، اما به‌مرور نیازهایی فراتر از نیاز نخستین نمودار شدند. در مرحلهٔ اول اساتید نیازمند آن بودند تا با گسترش کمی و کیفی دانشگاه، از آخرین داده‌های علمی برخوردار شوند. پس از اینکه که دانشگاه تهران، مؤلفان بزرگ و سرشناس را جذب برنامه‌های آموزشی خود کرد، انتشارات دانشگاه تهران چاپ و انتشار آثار آنان را نیز در زمرهٔ وظایف خود قرار داد. این رویه تا آنجا ادامه داشت که بندی از اساسنامه به آن اختصاص یافت؛ با این مفهوم که انتشارات دانشگاه تهران خود را ملزم به چاپ متون و آثار فرهنگی ایران‌زمین کرده است. انتشارات دانشگاه تهران تاکنون بیش از ۵٬۰۰۰ عنوان کتاب منتشر کرده است و به طور میانگین در هر روز بیش از یک کتاب منتشر می‌کند.

خواندن کتاب مصالح ساختمانی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دانشجویان رشتهٔ مهندسی پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مصالح ساختمانی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمصالح ساختمانی
موضوععمران
نویسندهاحمد حامی
انتشاراتانتشارات دانشگاه تهران
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۹/۱۰/۱۰
فرمت کتابPDF

۱۴۰۳/۰۲/۲۸

ضمن درود به مهندسین گرامی جهت خدمت به کشور ومردم طوری مصالح وزمین شناسی بشه که ما تیز مثل حکومد کنندگان وجدان کم قلبی از سنگ نداشته باشیم قدردانی میکنم از سازندگانه بزرگ ودلسوز بزرگتراز هر بزرگی ساخت سازه مکانهای...بیشتر

مواد جایگزین سیمان (پوزولان‌ها)؛ خواص، دوام و توسعه پایدار
علی اکبر رمضانیان پور
حل مسائل کتاب؛ مقدمه‌ای بر روش اجزای محدود
رمضان‌علی جعفری تلوکلائی
روش اجزای محدود
ابوالفضل خلخالی
خواهرم ستاره
رودابه حمزه‌ای
انسیس فلوئنت پیشرفته (شبیه‌سازی جریان‌های چندفازی)
مهدی دادخواه
مبانی و مسائل مکانیک محیط های پیوسته
مرتضی اسکندری قادی
کارآفرینی (ویراست دوم)
محمود احمدپور داریانی
ایزد بانوان؛ چگونه زن کاملی باشیم (آزادی بیشتر)
الیزابت ویلسون
چرا یک پسر به پدر و مادر نیاز دارد؟