کتاب محیط های حرارتی و انسان (جلد اول) کی. سی. پارسونز + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب محیط های حرارتی و انسان (جلد اول)

کتاب محیط های حرارتی و انسان (جلد اول)

معرفی کتاب محیط های حرارتی و انسان (جلد اول)

کتاب محیط های حرارتی و انسان (جلد اول) نوشتهٔ کی. سی. پارسونز و ترجمهٔ فریده گلبابایی و حمیدرضا حیدری و محمد حاج آقازاده و مهدی زارع و فرهاد فروهرمجد است و انتشارات دانشگاه تهران آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب محیط های حرارتی و انسان

کتاب محیط های حرارتی و انسان اثرات محیط‌های گرم، متوسط و سرد را بر سلامتی، راحتی و عملکرد انسان بررسی می‌کند.

مؤسسهٔ انتشارات دانشگاه تهران بر انتشار کتاب‌های آکادمیک تمرکز دارد. این مؤسسه از سال ۱۳۲۵ کار خود را به طور مستقل آغاز کرده است. دکتر پرویز ناتل خانلری آغازگر فعالیت این انتشارات بود. پس از دکتر خانلری، شادروان دکتر ذبیح‌الله صفا با یاری دکتر حسین مینوچهر مدیریت توسعهٔ انتشارات را بر عهده گرفتند.

انتشارات دانشگاه تهران زیر نظر مدیریت ادارهٔ کل خدمات پژوهشی و انتشارات دانشگاه تهران اداره می‌شوند. انتشارات دانشگاه تهران، نخستین‌بار با این آرمان پدید آمد که پاسخگوی نیاز دانشجویان باشد، اما به‌مرور نیازهایی فراتر از نیاز نخستین نمودار شدند. در مرحلهٔ اول اساتید نیازمند آن بودند تا با گسترش کمی و کیفی دانشگاه، از آخرین داده‌های علمی برخوردار شوند. پس از اینکه که دانشگاه تهران، مؤلفان بزرگ و سرشناس را جذب برنامه‌های آموزشی خود کرد، انتشارات دانشگاه تهران چاپ و انتشار آثار آنان را نیز در زمرهٔ وظایف خود قرار داد. این رویه تا آنجا ادامه داشت که بندی از اساسنامه به آن اختصاص یافت؛ با این مفهوم که انتشارات دانشگاه تهران خود را ملزم به چاپ متون و آثار فرهنگی ایران‌زمین کرده است. انتشارات دانشگاه تهران تاکنون بیش از ۵٬۰۰۰ عنوان کتاب منتشر کرده است و به طور میانگین در هر روز بیش از یک کتاب منتشر می‌کند.

خواندن کتاب محیط های حرارتی و انسان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به کسانی که در حوزهٔ محیط‌های بهنجار و ایمن پژوهش می‌کنند پیشنهاد می‌کنیم.

هیپنوتیزم کاهش وزن
من فقط یک آدم تشنه بودم
عارفه سلیمانی
جغرافیای روستایی
مایکل وودز
ایران گذرگاه اصلی جاده ابریشم (دفتر نخست)
علی اصغر سالاری
رستگاری
شهرام میری اصل
بازخوانی گوشه هایی از تاریخ معاصر ایران
پرویز بابایی
آشنایی با روان شناسی ورزشی (راهنمای عملی)
آرنولد لییونس
رابطه مهارت های زندگی با احساس تعلق به مدرسه و سرزندگی تحصیلی دانش آموزان دختر
سحر باجول‌وند
شبح درون
ویلایانور راماچاندران
یادداشت های سیاسی ایران ۱۳۴۴ - ۱۲۶۰ (جلد دوم؛ بخش دوم)
آر.ام. بارل
سیاست کیفری ایران در قبال جرایم مالیاتی
محمدامین نوری‌نژاد
آموزش داستان نویسی پیشرفته (جلد هفتم)
ابوالفضل درخشنده
آقای سیب زمینی و خانم هویج، گنجشکک اشی مشی