کتاب بلند شو، مبارزه کن، عشق بورز و تکرار کن
معرفی کتاب بلند شو، مبارزه کن، عشق بورز و تکرار کن
کتاب بلند شو، مبارزه کن، عشق بورز و تکرار کن نوشتهٔ جف ویکرشام و ترجمهٔ زهرا صدری است. انتشارات نسل روشن این کتاب روانشناسانه را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب بلند شو، مبارزه کن، عشق بورز و تکرار کن
جف ویکرشام، نویسنده و بنیانگذار مؤسسهٔ نبوغ فکری کینگ او اسپارتا در پنسیلوانیا، بنیانگذار مؤسسهٔ مورنیگ فایر، مدیر مؤسسهٔ راهکارهای تکنولوژی جهانی، فارغالتحصیل مدیریت بازرگانی از دانشگاه دلاور، برندهٔ جایزهٔ تونی رابینز، سخنران انگیزشی و مربی کوچینگ با عملکرد بالا و نویسندهٔ کتاب حاضر است. او در کتاب بلند شو، مبارزه کن، عشق بورز و تکرار کن به ما نشان داده است که اغلب اوقات این زندگی است که کنترل روزهای ما را به دست گرفته و در پایان روز چیزی جز خستگی و استرس برای ما باقی نگذاشته است. این نویسنده از ما میخواهد که کنترل زندگی خود را با قدرت سحرخیزبودن به دست بگیریم. بلندشدن، مبارزهکردن، عشقورزیدن و تکرار آن یک چارچوب کوچک اما عادتهایی بسیار مهم برای ایجاد هدف نهایی ما در زندگی است. با این کتاب تکنیکها و ابزارهای پیشرفتهای را فرا خواهیم گرفت.
خواندن کتاب بلند شو، مبارزه کن، عشق بورز و تکرار کن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران روانشناسی عمومی پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب بلند شو، مبارزه کن، عشق بورز و تکرار کن و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | بلند شو، مبارزه کن، عشق بورز و تکرار کن |
| عنوان انگلیسی: | Rise, Fight, Love, Repeat: Ignite Your Morning Fire |