کتاب ریاضی تیزهوشان نیترو ششم دبستان
ویرایش جدید؛ تستهای موضوعی درسبهدرس همراه با تحلیل خطبهخط کتاب درسی
معرفی کتاب ریاضی تیزهوشان نیترو ششم دبستان
کتاب ریاضی تیزهوشان نیترو ششم دبستان نوشته مسعود بیگدلی، مجموعهای آموزشی برای دانشآموزان پایهی ششم است که بر پرسشهای طبقهبندیشده، نکتههای کلیدی و تمرینهای متنوع تمرکز دارد. این کتاب را انتشارات پویش اندیشه خوارزمی منتشر کرده است و از الگوهای عددی و کسر تا تناسب، درصد، هوش و استدلال را دربر میگیرد. سؤالها از سطح مقدماتی بهسمت نمونههای دشوارتر پیش میروند و پاسخنامهی آموزشی نیز مسیر بررسی و یادگیری را کاملتر میکند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب ریاضی تیزهوشان نیترو ششم دبستان
کتاب ریاضی تیزهوشان نیترو ششم دبستان نوشته مسعود بیگدلی برای دانشآموزانی تدوین شده است که میخواهند ریاضی پایهی ششم را فراتر از تمرینهای معمول مدرسه دنبال کنند. محور اصلی این کتاب، ترکیب آموزش و سنجش است؛ یعنی سؤالها فقط برای ارزیابی نیامدهاند، بلکه خودشان بخشی از فرایند یادگیری را میسازند. نویسنده در مقدمه توضیح داده است که پرسشها بهصورت آموزشی چیده شدهاند تا حل هر سؤال، زمینهی فهم سؤال بعدی را فراهم کند. همین ترتیب باعث شده است کتاب از تمرینهای سادهتر شروع شود و به نمونههای نکتهدار و دشوارتر برسد.
کتاب ریاضی تیزهوشان نیترو ششم دبستان در ۸ فصل تنظیم شده است: عدد و الگوهای عددی، کسر، اعداد اعشاری، تقارن و مختصات، اندازهگیری، تناسب و درصد، آمار و احتمال و تقریب، و هوش، خلاقیت و استدلال. در هر فصل، ابتدا سؤالهای آموزشمحور و نکتهدار آمده و بعد بخشی از سؤالهای برگزیدهی کشوری قرار گرفته است. فهرست ریزموضوعها نشان میدهد که این کتاب فقط به سرفصلهای اصلی بسنده نکرده و هر مبحث را به واحدهای کوچکتر تقسیم کرده است؛ از الگوی فیبوناچی، بخشپذیری و اعداد صحیح گرفته تا کسرهای بین دو عدد، چرخدندهها، تقارن، حجم، زاویه، درصد، میانگین و احتمال. این ریزبندی به دانشآموز کمک میکند دقیقتر بداند در هر بخش با چه نوع مسئلهای روبهرو است.
کتاب ریاضی تیزهوشان نیترو ششم دبستان علاوه بر حجم بالای تستها، بر پاسخنامهی آموزشی هم تکیه دارد و از همین جهت فقط یک دفتر پرسش نیست. فضای کلی اثر رقابتی و مسئلهمحور است و در کنار مباحث درسی، به سؤالهای هوش و استدلال هم میپردازد. از دل نمونههای موجود میشود فهمید که کتاب بر تشخیص الگو، دقت محاسباتی، سرعت انتقال بین مفهومها و توانایی حل مسئله در موقعیتهای متنوع تأکید کرده است. به همین دلیل، مطالعهی آن بیشتر شبیه روبهرو شدن با یک مسیر تمرینی پیوسته است تا مجموعهای پراکنده از تمرینها.
خلاصه کتاب ریاضی تیزهوشان نیترو ششم دبستان
کتاب ریاضی تیزهوشان نیترو ششم دبستان محتوای خود را بر پایهی آموزش تدریجی و تمرین فشرده پیش میبرد. این کتاب از مباحث پایهای مثل عددها، الگوها، کسر و اعشار شروع میکند و بعد به موضوعهایی مثل تقارن، مختصات، اندازهگیری، تناسب، درصد، آمار، احتمال و استدلال میرسد. در هر بخش، سؤالها بهگونهای چیده شدهاند که دانشآموز ابتدا با مفهوم آشنا شود و سپس سراغ نمونههای پیچیدهتر برود. پیام اصلی کتاب این است که تسلط در ریاضی فقط با حفظ فرمول بهدست نمیآید، بلکه از راه دیدن الگوها، فهم رابطهها و تمرین مداوم شکل میگیرد. پاسخنامهی آموزشی هم این مسیر را کاملتر میکند و به روشن شدن منطق حل کمک میرساند.
چرا باید کتاب ریاضی تیزهوشان نیترو ششم دبستان را بخوانیم؟
دلایل خواندن کتاب ریاضی تیزهوشان نیترو ششم دبستان را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- مباحث ریاضی ششم را به ریزموضوعهای مشخص تقسیم کرده است و پیدا کردن نقطهی ضعف را آسانتر میکند.
- سؤالها ترتیب آموزشی دارند و از نمونههای سادهتر بهسمت پرسشهای دشوارتر حرکت میکنند.
- در کنار مباحث درسی، بخش هوش، خلاقیت و استدلال را هم پوشش میدهد.
- سؤالهای برگزیدهی کشوری را آورده است و دانشآموز را با مدلهای متنوعتری از مسئله آشنا میکند.
- پاسخنامهی آموزشی دارد و فقط به اعلام جواب نهایی بسنده نمیکند.
- برای تقویت مهارتهایی مثل الگویابی، دقت محاسباتی، مقایسه، استدلال و حل مسئله مناسب است.
خواندن کتاب ریاضی تیزهوشان نیترو ششم دبستان به این گروهها پیشنهاد میشود:
- دانشآموزان پایهی ششم که میخواهند ریاضی را فراتر از تمرینهای کتاب درسی دنبال کنند.
- کسانی که برای آزمونهای ورودی مدارس تیزهوشان و نمونهدولتی به تمرین بیشتر نیاز دارند.
- دانشآموزانی که در مباحثی مثل الگوهای عددی، کسر، درصد و هندسه بهدنبال تمرین متنوع هستند.
- خوانندگانی که میخواهند با حل سؤالهای مرحلهبهمرحله، دقت و سرعت خود را در ریاضی بالا ببرند.
- والدین و آموزگارانی که بهدنبال منبعی پرتمرین با پاسخنامهی آموزشی برای همراهی دانشآموزان هستند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب ریاضی تیزهوشان نیترو ششم دبستان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | ریاضی تیزهوشان نیترو ششم دبستان |
| عنوان دیگر | ویرایش جدید؛ تستهای موضوعی درسبهدرس همراه با تحلیل خطبهخط کتاب درسی |
| موضوع | دبستان |
کتاب مسعود بیگدلی عالیه
بسیار عالی
کتاب بسیارخوبی هست
معرکه ست
این کتاب بهترین کتاب برای مطالعه تیزهوشان هست من الان ۲ سال هست که تو مدرسه تیزهوشان هستم رمز موفقیت من این کتاب بود
برای تیزهوشان عالیهههههه 😍
این کتاب برای خیلی ها مفید بوده ولی برای آزمون سال ۱۴۰۱ به بعد خوب نیست