معرفی و دانلود کتاب سوالات ریز طبقه بندی ریاضی در آزمون های نمونه دولتی و تیزهوشان ۱+۳۱ استان، نهم به دهم؛ ۹۹ - ۹۸ pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب سوالات ریز طبقه بندی ریاضی در آزمون های نمونه دولتی و تیزهوشان ۱+۳۱ استان، نهم به دهم؛ ۹۹ - ۹۸

کامل‌ترین مرجع جهت آمادگی ورود به دبیرستان‌های تیزهوشان و مدارس نمونه

۴.۳(از ۱۰ امتیاز)

معرفی کتاب سوالات ریز طبقه بندی ریاضی در آزمون های نمونه دولتی و تیزهوشان ۱+۳۱ استان، نهم به دهم؛ ۹۹ - ۹۸

کتاب الکترونیکی «سوالات ریز طبقه بندی ریاضی در آزمون های نمونه دولتی و تیزهوشان ۱+۳۱ استان، نهم به دهم؛ ۹۹ - ۹۸» از محمد کنف چیان و فرشاد پورالیاس - انتشارات پویش اندیشه خوارزمی. این کتاب را می‌توانید از طاقچه دریافت کنید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب سوالات ریز طبقه بندی ریاضی در آزمون های نمونه دولتی و تیزهوشان ۱+۳۱ استان، نهم به دهم؛ ۹۹ - ۹۸ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابسوالات ریز طبقه بندی ریاضی در آزمون های نمونه دولتی و تیزهوشان ۱+۳۱ استان، نهم به دهم؛ ۹۹ - ۹۸
عنوان دیگرکامل‌ترین مرجع جهت آمادگی ورود به دبیرستان‌های تیزهوشان و مدارس نمونه
موضوعمتوسطه اول
نویسندهفرشاد پورالیاس، محمد کنف چیان
انتشاراتانتشارات پویش اندیشه خوارزمی
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۱/۱۱/۰۸
فرمت کتابPDF

۱۴۰۴/۰۱/۲۱

عالی

آزمون‌های تستی ریاضی نهم؛ ویژه‌ی استعدادهای درخشانتصویر جلد کتاب آزمون‌های تستی ریاضی نهم؛ ویژه‌ی استعدادهای درخشان
حجت انصاری
ماجرای بیست عربی (پایه نهم)تصویر جلد کتاب ماجرای بیست عربی (پایه نهم)
علی جعفری ندوشن
شب امتحان آموزش قرآن هفتمتصویر جلد کتاب شب امتحان آموزش قرآن هفتم
محمد کشوری
آزمون های ورودی تیزهوشان نهمتصویر جلد کتاب آزمون های ورودی تیزهوشان نهم
گروه مولفان انتشارات پویش
شب امتحان علوم نهمتصویر جلد کتاب شب امتحان علوم نهم
مهدی هاشمی
آموزش طبقه بندی شده شیمی ۱ پایه دهم رشته علوم تجربی و ریاضی و فیزیکتصویر جلد کتاب آموزش طبقه بندی شده شیمی ۱ پایه دهم رشته علوم تجربی و ریاضی و فیزیک
حسینعلی کشاورز
ماجرای بیست شیمی ۱ (پایه دهم)تصویر جلد کتاب ماجرای بیست شیمی ۱ (پایه دهم)
عباس سرمایه
کتاب جامع تیزهوشان نهمتصویر جلد کتاب کتاب جامع تیزهوشان نهم
مهدی مظلوم شایان
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن؛ علوم هشتمتصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن؛ علوم هشتم
مهرناز صادقی
شب امتحان ریاضی هفتمتصویر جلد کتاب شب امتحان ریاضی هفتم
محمدرضا محمدی
شب امتحان علوم هفتمتصویر جلد کتاب شب امتحان علوم هفتم
مهدی هاشمی
ریاضی نهم تیزهوشان (درسنامه و سؤال)تصویر جلد کتاب ریاضی نهم تیزهوشان (درسنامه و سؤال)
محمدرضا محمدی
آموزش طبقه بندی شده دین و زندگی ۱ پایه دهم کلیه رشته هاتصویر جلد کتاب آموزش طبقه بندی شده دین و زندگی ۱ پایه دهم کلیه رشته ها
مصطفی جعفری
شب امتحان علوم هشتمتصویر جلد کتاب شب امتحان علوم هشتم
نیلوفر مکاری اصل
گلبرگ ریاضی هشتمتصویر جلد کتاب گلبرگ ریاضی هشتم
حامد اصلانی
آموزش طبقه بندی شده فیزیک ۲ پایه یازدهم رشته ریاضی و فیزیکتصویر جلد کتاب آموزش طبقه بندی شده فیزیک ۲ پایه یازدهم رشته ریاضی و فیزیک
پگاه کریمی
شب امتحان مطالعات اجتماعی هفتمتصویر جلد کتاب شب امتحان مطالعات اجتماعی هفتم
امیر محمدبیگی
عربی جامع؛ اولین کتاب جامع نظام جدید (دهم،‌ یازدهم،‌ دوازدهم)تصویر جلد کتاب عربی جامع؛ اولین کتاب جامع نظام جدید (دهم،‌ یازدهم،‌ دوازدهم)
مهدی شرفی
آموزش شگفت انگیز فیزیک ۲ رشته ریاضی یازدهم (درسنامه + تست)تصویر جلد کتاب آموزش شگفت انگیز فیزیک ۲ رشته ریاضی یازدهم (درسنامه + تست)
فرید شهریاری