کتاب اسفند و آتش
معرفی کتاب اسفند و آتش
کتاب اسفند و آتش سرودهٔ شهاب الدین جلال پوری است. نشر بید این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر حاوی یک مجموعه شعر معاصر ایرانی است.
درباره کتاب اسفند و آتش
کتاب اسفند و آتش ۴۶ شعر در قالبهای غزل، دوبیتی، نیمایی و آزاد را در بر گرفته است که مضامین عاشقانه و اجتماعی دارند. زبان اشعار ساده است که بهشکلی صمیمی و بهدوراز پیچیدهگوییهای زبانی بیان شده است. این ویژگی باعث ارتباط مخاطب با سرودههای این شاعر میشود. اگر علاقهمند به دنیای شعر و از طرفداران اشعار شاعران معاصر هستید، کتاب اسفند و آتش برای شما است.
شعر فارسی عرصههای گوناگونی را درنوردیده است. در طول قرنها هر کسی از ظن خود یار شعر شده است و بر گمان خود تعریفی از شعر بهدست داده است. حضور شعر در همهٔ عرصهها از رزم و بزم گرفته تا مدرسه و مسجد و خانقاه و دیر و مجلس وعظ، همه و همه گویای این مطلب است که شعر، بیمحابا، زمان، مکان و جغرافیا را درنوردیده و در هفتاقلیم جان و جهان به دلبری پرداخته است. آمیختگی شعر با فرهنگ مردم و اندیشههای اجتماعی، این هنر را زبان گویای جوامع بشری ساخته است؛ بدانگونه که هیچ جامعهای از این زبان بارز، برای انتقال اندیشههایش بینیاز نبوده است. گاهی شعری انقلابی به پا کرده است و گاه انقلابی، شعری پویا را سامان داده است.
خواندن کتاب اسفند و آتش را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران شعر معاصر ایران پیشنهاد میکنیم.
بخشهایی از کتاب اسفند و آتش
بگذاریم شاخههای مهربانی، شکوفه
دهند
سایههای عشق فراگیر شوند
و از عطر بهارنارنجها سرمست شویم
بیایید زنده به گور کردن را زنده به گور کنیم»
«در کوچه دل آینه بندان نگرانم
درمانده دل تشنه همچون رمضانم
آماده بساطم من سرگشته مسافر
همراه تر از قلب من آری چمدانم
خورشید تویی ماه تو هستی
من در پی خورشیدترین ماه جهانم»