کتاب معما در موزه
معرفی کتاب معما در موزه
کتاب معما در موزه نوشتهٔ آنه هیلرمن و ترجمهٔ حمیده نعمتی لفمجانی است. انتشارات علمی این رمان را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب معما در موزه
قصهٔ کتاب معما در موزه در جنوب غربی امریکا رخ میدهد؛ جایی که قوم ناواهو ساکن هستند. نویسنده کوشیده است تا فرهنگ، تاریخ و هنر این قوم را به خواننده معرفی کند. زبان یکی از ویژگیهای این رمان است؛ چراکه نویسنده از زبان قوم سرخپوستِ ناواهو نیز استفاده کرده است. این رمان، روایتگر داستانی معمایی و پر رمزوراز است؛ روایتگر ماجرای گمشدن میراث تاریخی و ارزشمندی که بنا به دلایلی مبهم و نامعلوم در موزه ناپدید میشود. این معمای پیچیده «سرهنگ لیفورن» را که در اثر اصابت گلوله به سرش در عملیات قبل به مشکل در گفتار مبتلا شده است، به مبارزه میطلبد و بهتدریج او را با رمزوراز بیشتری مواجه میکند؛ بهویژه هنگامی که مظنون اصلی پرونده جان خود را از دست میدهد.
خواندن کتاب معما در موزه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر امریکا و قالب رمان پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب معما در موزه
«خانم پینتو بهسرعت به سمت بیرون دوید و گفت «یه نگهبان داریم که تکنسین فوریتهای پزشکیه. میرم خبرش کنم.»
مرد جوان بهسرعت بیرون رفت، لیفورن هم دنبال آن مرد به سمت آفتاب سوزان چلهٔ تابستان رفت. چند نوجوان که دور مصدوم حلقه زده بودند راه را برای آنها باز کردند.»