دانلود و خرید کتاب مجموعه آزمون های نمونه دولتی و تیزهوشان ۱+۳۱ استان، نهم به دهم؛ ۱۴۰۱ - ۱۴۰۰ مهدی افتخاری
تصویر جلد کتاب مجموعه آزمون های نمونه دولتی و تیزهوشان ۱+۳۱ استان، نهم به دهم؛ ۱۴۰۱ - ۱۴۰۰

معرفی کتاب مجموعه آزمون های نمونه دولتی و تیزهوشان ۱+۳۱ استان، نهم به دهم؛ ۱۴۰۱ - ۱۴۰۰

کتاب الکترونیکی «مجموعه آزمون های نمونه دولتی و تیزهوشان ۱+۳۱ استان، نهم به دهم؛ ۱۴۰۱ - ۱۴۰۰» از مهدی افتخاری و حسین اکبری و رضا تقی آبادی و آرش عیوق و سجاد گرجاسبی و مهرداد میرزایی و سیدهادی هاشمی - انتشارات پویش اندیشه خوارزمی. این کتاب را می‌توانید از طاقچه دریافت کنید.

شایان
۱۴۰۱/۱۰/۱۴

واقعا این کتاب برای قبولی نمونه دولتی و تیزهوشان عالیه به نظر من کتاب الکترونیک ش هم خوبه

Amiitis
۱۴۰۲/۰۳/۲۹

خیلی کتاب خوبیه

۱۴۰۲/۰۳/۲۸

دوستان چطوری فایل الکترونیک این کتاب رو اشتراک گزاری کنم؟ اصلا میشه؟

setayesh sarkohki
۱۴۰۲/۰۴/۱۲

من این کتاب را تهیه کردم ، بسیار کمک کننده بود فقط اشکالی که داشت این بود که بسیاری از سوالات اشتباه بودند و پاسخی نداشتند و یا برای پایه های بالاتر بودند و تقریبا توی هر آزمون ۲یا ۳

- بیشتر

۱۴۰۳/۰۱/۲۸

عالی بود من که الان دارم روش کار میکنم و دو استان را تموم کردم

milad_khoy_15
۱۴۰۲/۱۲/۲۴

سلام دوستان این کتاب زیادی هم خوب نیست اگع کتاب تست می خواهید برید جامع یا خیلی سبز بخرید.

۱۴۰۲/۱۲/۱۳

خیلی عالیه پیشنهادش میکنم