کتاب سرکار هاپو (کتاب نهم؛ کثافت و مکافات)
معرفی کتاب سرکار هاپو (کتاب نهم؛ کثافت و مکافات)
کتاب سرکار هاپو (کتاب نهم؛ کثافت و مکافات) نوشتهٔ دیو پیلکی و ترجمهٔ سهیل محمدیان است. انتشارات سایه گستر (واحد کودک و نوجوان) این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر یکی از جلدهای مجموعهای از رمانهای تصویری تحتعنوان «سرکار هاپو» است.
درباره کتاب سرکار هاپو (کتاب نهم؛ کثافت و مکافات)
کتاب سرکار هاپو (کتاب نهم؛ کثافت و مکافات) نهمین کتاب از مجموعهای است که سالها توسط دیو پیلکی بهصورت سریالی منتشر شده است. در سال ۱۴۰۰ اولین سری این اثر توسط نشر سایهگستر روانهٔ بازار کتاب ایران شده است. تصویرسازیهای این کتاب در خدمت محتوای آن است و داستان را برای نوجوانها جذابتر کرده است. مجموعهٔ محبوب «سرکار هاپو» برای خوانندگان در تمام سنین جذاب است و موضوعات مثبت جهانی از جمله عشق، همدلی، مهربانی، پشتکار و اهمیت انجام کار خوب را مطرح و بررسی میکند.
کتاب سرکار هاپو (کتاب نهم؛ کثافت و مکافات) که با تصویرسازیهایی از دیو پیلکی منتشر شده، در چند فصل نوشته شده است. این داستان از جایی ادامه پیدا میکند که قرار بود کلهٔ آقای هاپو را به بدن آقای پلیس بدوزند! این پیشنهاد را خانم پرستار در بیمارستان میدهد. عمل جراحی شروع میشود و داستان سرکار هاپو هم از همینجا آغاز میشود. او که بود؟ کسی که شهر را از وجود آدمهای بد پاک میکرد. دنبالهٔ سرنوشت این شخصیت داستانی را در کتاب حاضر بخوانید.
خواندن کتاب سرکار هاپو (کتاب نهم؛ کثافت و مکافات) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به همهٔ نوجوانها پیشنهاد میکنیم.
درباره دیو پیلکی
دیو پیلکی در ۴ مارس ۱۹۶۶ به دنیا آمد. او تصویرساز و نویسندهٔ آمریکایی کتابهای کودک است. پیلکی دانشآموختهٔ دانشگاه دولتی کنت است. او بیشتر بهعنوان نویسنده و تصویرساز مجموعه کتابهای «کاپیتان زیرشلواری» در دنیای ادبیات کودک شناخته میشود. مجموعه رمان تصویری «سرکار هاپو» نیز از آثار اوست.
عالی بود کتاب های دیگه سر کار هاپو را بزارید
بینهایت لطفاً