کتاب سیب و سجاده و باران
معرفی کتاب سیب و سجاده و باران
کتاب سیب و سجاده و باران نوشتهٔ لیلا عبدی (شاخه نبات) است. انتشارات خادم الرضا (ع) این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر حاوی برگردانی از برخی دعاهای اسلامی به زبان فارسی و در قالب دلنوشته است.
درباره کتاب سیب و سجاده و باران
کتاب سیب و سجاده و باران ۵۴ دعا با موضوعات گوناگون را در قالب دلنوشته یا نثر شاعرانه در بر گرفته است. نویسنده معتقد است که دعا اصلیترین راه پیوستن به نور خدا و سادهترین راه برای اتصال به نور است؛ بهویژه دعا از زبان امام معصوم علیهالسلام که خود از منابع نور روی زمین است. نویسنده در مقدمهٔ کتاب حاضر میگوید که در صحیفهٔ سجادیه، امام سجاد علیهالسلام، با بهترین کلمات و تعابیر این راه ارتباطی را برای ما هموار کرده است و ما با دعاهای صحیفهٔ سجادیه، یک مسیر باز تا خداوند در پیش داریم. دعاهای این کاب کهن، میتواند بهترین سلاح ما در برابر تاریکی جهان درون و جهان بیرون باشد. نویسنده در اثر حاضر کوشیده است تا مسیر نور و شاعرانگی را با هم بیامیزد تا تمام جویندگان نور و روشنی، با زبان شعر و احساس، بهسمت بهشت محض رهسپار شوند.
خواندن کتاب سیب و سجاده و باران را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران قالب دلنوشته با درونمایههای دین اسلام پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب سیب و سجاده و باران
«ناگهان من با عشق همداستان شدم . رازی در پیش است ، و همیشهاي که پابرجاست.»