معرفی و دانلود کتاب کمیک ایلیا، تولد یک قهرمان (جلد ۳ و ۴) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب کمیک ایلیا، تولد یک قهرمان (جلد ۳ و ۴)

کتاب کمیک ایلیا، تولد یک قهرمان (جلد ۳ و ۴)

۴.۵(از ۳۵ امتیاز)
امین توکلی
انتشارات:
کمیکا

معرفی کتاب کمیک ایلیا، تولد یک قهرمان (جلد ۳ و ۴)

کتاب ایلیا، تولد یک قهرمان (شماره ۳ و ۴)، نوشته امین توکلی و با همکاری طراحانی مانند میثم برزا، امین عباسی فرد و حمید سهرابی، از سوی نشر رویاپردازان نسل آینده منتشر شده است. این اثر جلد سوم و چهارم از مجموعه‌ای داستانی و تصویری است که با محوریت نوجوانی به نام امیرعلی و ماجراهای پرهیجان او در دنیایی پر از رمز و راز، قدرت‌های عجیب و نبردهای خیر و شر روایت می‌شود. داستان با ترکیب عناصر فانتزی، اکشن و دغدغه‌های نوجوانانه، فضایی پرکشش و تصویری خلق کرده است که هم‌زمان با روایت داستان، از تصویرگری رنگی و طراحی کمیک بهره می‌برد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ایلیا، تولد یک قهرمان (شماره ۳ و ۴)

کتاب ایلیا، تولد یک قهرمان (شماره ۳ و ۴)، اثر امین توکلی و با همکاری طراحانی مانند میثم برزا، امین عباسی فرد و حمید سهرابی، ادامه‌ی ماجراهای امیرعلی را در قالب داستانی تصویری و کمیک روایت می‌کند. این اثر که نشر رویاپردازان نسل آینده منتشر کرده است، نوجوانی را به تصویر می‌کشد که پس از فقدان مادر و در غیاب پدر، با مسئولیت‌های خانوادگی و چالش‌هایی فراتر از زندگی معمول روبه‌رو می‌شود.

داستان با ترکیب عناصر فانتزی، اکشن و دغدغه‌های نوجوانانه، مخاطب را وارد دنیایی پر از رمز و راز، قدرت‌های فراطبیعی و نبرد میان نیروهای خیر و شر می‌کند. امیرعلی در جریان این ماجراها با انتخاب‌هایی دشوار، بحران‌های هویتی و کشمکش‌های درونی مواجه می‌شود و باید نسبت خود را با قدرتی ناشناخته و مسئولیت‌های تازه مشخص کند.

تصویرگری رنگی، دیالوگ‌های زنده و روایت پرتعلیق، فضای کتاب را به کمیک و انیمیشن نزدیک کرده‌اند. ایلیا، تولد یک قهرمان در این دو شماره، مرز میان زندگی عادی و قهرمانانه را به چالش می‌کشد و مسیر رشد شخصیتی امیرعلی را در میان اتفاقاتی هیجان‌انگیز و غیرمنتظره دنبال می‌کند.

خلاصه داستان ایلیا، تولد یک قهرمان (شماره ۳ و ۴)

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

امیرعلی پس از پشت سر گذاشتن ماجراهای خطرناک و مواجهه با قدرتی عجیب در وجود خود، تصمیم می‌گیرد دیگر زندگی‌اش را به خطر نیندازد. بااین‌حال، مسئولیت او در قبال خواهرش و شرایط دشوار خانواده پس از رفتن مادر، او را در برابر انتخابی مهم قرار می‌دهد. او باید تصمیم بگیرد که به زندگی عادی بازگردد یا نقش قهرمانی را بپذیرد که حوادث مختلف به او تحمیل کرده‌اند.

در همین زمان، اتفاقات مرتبط با آزمایشگاه اصلان و ظهور شخصیت‌هایی با توانایی‌های غیرعادی، آرامش امیرعلی را برهم می‌زنند. بازگشت اصلان و تهدیدهای تازه، شهر را درگیر بحرانی جدید می‌کند و امیرعلی ناخواسته وارد نبردی قدیمی میان نیروهای نور و تاریکی می‌شود. این درگیری ریشه در گذشته دارد و پیامدهای آن، سرنوشت امیرعلی و اطرافیانش را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد.

امیرعلی در مسیر این نبرد، ناچار است با ترس‌ها، تردیدها و مسئولیت‌های خود روبه‌رو شود و جایگاهش را در برابر نیروهای متخاصم پیدا کند. روایت دو جلد با بهره‌گیری از صحنه‌های اکشن، تعلیق و لحظات احساسی، روند شکل‌گیری یک قهرمان و دشواری‌های انتخاب چنین نقشی را دنبال می‌کند.

چرا باید کتاب ایلیا، تولد یک قهرمان (شماره ۳ و ۴) را بخوانیم؟

دلایل خواندن این کتاب را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• تصویرگری رنگی و ساختار کمیک‌مانند، تجربه‌ای متفاوت از داستان‌خوانی فراهم می‌کنند.
  • داستان به موضوعاتی مانند هویت، مسئولیت‌پذیری و انتخاب‌های دشوار توجه دارد.
  • ترکیب اتفاقات فراطبیعی با مسائل زندگی نوجوانان، روایت را به تجربه‌های مخاطب نزدیک‌تر می‌کند.
  • تعلیق، نبردهای اکشن و لحظات احساسی، خواننده را در مسیر قهرمان‌شدن امیرعلی همراه می‌سازند.

خواندن کتاب ایلیا، تولد یک قهرمان (شماره ۳ و ۴) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن این کتاب به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• این کتاب برای نوجوانان و جوانانی مناسب است که به داستان‌های تصویری، کمیک و روایت‌های فانتزی علاقه دارند.
  • مطالعه‌ی آن به علاقه‌مندان داستان‌های اکشن و ماجراجویانه با عناصر فراطبیعی پیشنهاد می‌شود.
  • کسانی که به موضوعاتی مانند هویت، مسئولیت‌پذیری و مواجهه با انتخاب‌های دشوار علاقه دارند، می‌توانند از این اثر بهره ببرند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۸ شهریور ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کمیک ایلیا، تولد یک قهرمان (جلد ۳ و ۴) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابکمیک ایلیا، تولد یک قهرمان (جلد ۳ و ۴)
موضوعداستان کودک و نوجوانان، کمیک

۱۴۰۵/۰۱/۲۷

عالییییی بود

تسنیم
۱۴۰۴/۱۲/۲۵

خیلی کتاب باحالی هست و بگم از توی این جلد قهرمانی به اسم ایلیا و.......... بهتون پیشنهاد میکنم حتما این کتاب را بخوانید 🙏🏻🌷😊😍🤩

mahboubam
۱۴۰۳/۱۲/۱۶