کتاب کمیک ایلیا، تولد یک قهرمان (جلد ۳ و ۴) امین توکلی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب کمیک ایلیا، تولد یک قهرمان (جلد ۳ و ۴)

کتاب کمیک ایلیا، تولد یک قهرمان (جلد ۳ و ۴)

معرفی کتاب کمیک ایلیا، تولد یک قهرمان (جلد ۳ و ۴)

کتاب ایلیا، تولد یک قهرمان (شماره ۳ و ۴) نوشته‌ی امین توکلی و با همکاری طراحانی چون میثم برزا، امین عباسی‌فرد و حمید سهرابی، توسط نشر رویاپردازان نسل آینده منتشر شده است. این اثر جلد سوم و چهارم از مجموعه‌ای داستانی و تصویری است که با محوریت نوجوانی به نام امیرعلی و ماجراهای پرهیجان او در دنیایی پر از رمز و راز، قدرت‌های عجیب و نبردهای خیر و شر روایت می‌شود. داستان با ترکیب عناصر فانتزی، اکشن و دغدغه‌های نوجوانانه، فضایی پرکشش و تصویری خلق کرده است که هم‌زمان با روایت داستان، از تصویرگری رنگی و طراحی کمیک بهره می‌برد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ایلیا، تولد یک قهرمان (شماره ۳ و ۴)

کتاب ایلیا، تولد یک قهرمان (شماره ۳ و ۴) با قلم امین توکلی، ادامه‌ی ماجراهای امیرعلی را در قالب داستانی تصویری و کمیک‌مانند دنبال می‌کند. این مجموعه با تمرکز بر زندگی نوجوانی که پس از فقدان مادر و در غیاب پدر، مسئولیت خانواده را بر دوش دارد، به چالش‌های هویتی، انتخاب‌های دشوار و کشمکش‌های درونی او می‌پردازد. داستان در بستری از اتفاقات غیرمنتظره و قدرت‌های فراطبیعی شکل گرفته است و شخصیت‌ها با موقعیت‌هایی روبه‌رو می‌شوند که مرز میان زندگی عادی و قهرمانانه را بارها جابه‌جا می‌کند. ساختار کتاب با روایت تصویری و دیالوگ‌های زنده، فضایی نزدیک به کمیک و انیمیشن ایجاد کرده است و مخاطب را به دنیایی پر از هیجان و تعلیق می‌برد. در این جلدها، امیرعلی با قدرتی ناشناخته و مسئولیت‌هایی تازه روبه‌رو می‌شود و باید میان قهرمان‌بودن یا ادامه‌ی زندگی عادی یکی را انتخاب کند. نویسنده با بهره‌گیری از عناصر فانتزی و واقعیت‌های نوجوانانه، داستانی چندلایه و پرکشش خلق کرده است.

خلاصه کتاب ایلیا، تولد یک قهرمان (شماره ۳ و ۴)

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! امیرعلی پس از تجربه‌ی ماجراهای خطرناک و روبه‌روشدن با قدرتی عجیب در وجودش، تصمیم گرفته است دیگر جان خود را به خطر نیندازد. با این حال، حس مسئولیت نسبت به خواهرش و زندگی شکننده‌ی پس از رفتن مادر، او را در موقعیتی قرار داده که باید میان قهرمان‌بودن و زندگی عادی یکی را انتخاب کند. در همین زمان، اتفاقات آزمایشگاه اصلان و حضور شخصیت‌هایی با قدرت‌های غیرعادی، آرامش زندگی او را برهم می‌زند. امیرعلی با چالش‌هایی تازه روبه‌رو می‌شود؛ از جمله بازگشت اصلان و تهدیدهای جدیدی که شهر را درگیر کرده است. او ناخواسته وارد نبردی تاریخی میان نیروهای نور و تاریکی می‌شود؛ نبردی که ریشه در گذشته دارد و اکنون سرنوشت امیرعلی و اطرافیانش را به‌شدت تحت‌تأثیر قرار داده است. در این مسیر، امیرعلی باید با تردیدها، ترس‌ها و مسئولیت‌هایش روبه‌رو شود و تصمیم بگیرد که چه نقشی در این نبرد ایفا کند. داستان با تعلیق، اکشن و لحظات احساسی، مسیر قهرمان‌شدن را برای امیرعلی به تصویر کشیده است.

چرا باید کتاب ایلیا، تولد یک قهرمان (شماره ۳ و ۴) را بخوانیم؟

این کتاب با ترکیب داستانی پرهیجان، تصویرگری رنگی و فضایی کمیک‌مانند، تجربه‌ای متفاوت از روایت نوجوانانه ارائه داده است. مخاطب با دغدغه‌های هویتی، مسئولیت‌پذیری و انتخاب‌های دشوار یک نوجوان روبه‌رو می‌شود که در بستر اتفاقات فانتزی و اکشن روایت شده است. روایت تصویری و دیالوگ‌های زنده، کتاب را برای علاقه‌مندان به داستان‌های تصویری و کمیک جذاب کرده است. همچنین، پیوند میان واقعیت‌های نوجوانانه و عناصر فراطبیعی، اثری چندلایه و پرکشش خلق کرده است که می‌تواند مخاطبان نوجوان و جوان را با خود همراه کند.

خواندن این کتاب به نوجوانان و جوانانی که به داستان‌های تصویری، کمیک و روایت‌های فانتزی علاقه دارند پیشنهاد می‌شود. همچنین، به کسانی که دغدغه‌ی هویت، مسئولیت‌پذیری و انتخاب‌های مهم در زندگی را تجربه می‌کنند، این اثر توصیه می‌شود.

۱۴۰۱/۱۰/۱۹

سلام واقعا عالیه چند روز دبگه ۵ و نگاه میکنم