معرفی و دانلود کتاب کمیک ایلیا، تولد یک قهرمان (جلد ۶ و ۷) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب کمیک ایلیا، تولد یک قهرمان (جلد ۶ و ۷)subscriptionAvailable

کتاب کمیک ایلیا، تولد یک قهرمان (جلد ۶ و ۷)

۴.۵(از ۳۱ امتیاز)
امین توکلی
انتشارات:
کمیکا

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب کمیک ایلیا، تولد یک قهرمان (جلد ۶ و ۷)

کتاب ایلیا، تولد یک قهرمان (شماره ۶ و ۷)، نوشته امین توکلی و با همکاری طراحانی مانند میثم برزا، امین عباسی فرد و حمید سهرابی، از سوی نشر رویاپردازان نسل آینده منتشر شده است. این کتاب بخشی از مجموعه‌ای داستانی و تصویری است که با محوریت شخصیت ایلیا، ماجراهای هیجان‌انگیز و پرکشمکش نوجوانی را روایت می‌کند که پس از شکست‌دادن دشمنی به نام اصلان، با تهدیدی بزرگ‌تر از سوی خاندان سایه روبه‌رو می‌شود. داستان در قالب کمیک و با تصاویر رنگی روایت شده و فضای اکشن و معمایی آن، مخاطب را به دنیایی پر از رمز و راز و مبارزه می‌برد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ایلیا، تولد یک قهرمان (شماره ۶ و ۷)

کتاب ایلیا، تولد یک قهرمان (شماره ۶ و ۷)، اثر امین توکلی، ادامه‌ی داستان ایلیا را روایت می‌کند؛ قهرمانی که پس از پشت سر گذاشتن ماجراهای پیشین، با تهدیدی گسترده‌تر و پیچیده‌تر روبه‌رو می‌شود. این مجموعه در قالب کمیک و با همکاری گروهی از طراحان و رنگ‌آمیزان شکل گرفته است و با ترکیب صحنه‌های اکشن، معماهای پیاپی و روابط دوستانه، داستانی پرتحرک را در فضایی شهری و معاصر پیش می‌برد.

پس از شکست اصلان، ایلیا درمی‌یابد که ماجرا به دشمنی با یک فرد محدود نمی‌شود و خاندان سایه تهدید اصلی شهر و مردم آن است. روایت تصویری کتاب با استفاده از تصاویر پویا، دیالوگ‌های زنده و ساختاری اپیزودیک، مخاطب را در جریان اتفاقات تازه قرار می‌دهد. امین توکلی با بهره‌گیری از زبان روزمره و شخصیت‌هایی با ویژگی‌های متفاوت، فضایی ساخته است که در آن هیجان و سرگرمی با کشمکش‌های داستانی همراه می‌شوند.

خلاصه داستان ایلیا، تولد یک قهرمان (شماره ۶ و ۷)

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

ایلیا پس از شکست اصلان به‌عنوان قهرمان شهر شناخته می‌شود، اما خیلی زود درمی‌یابد که او تنها یکی از مهره‌های نقشه‌ی خاندان سایه بوده است. در همین زمان، ماده‌ای ناشناخته در شهر انتشار پیدا می‌کند که موجب بیماری مردم و تبدیل برخی از آن‌ها به هیولا می‌شود. بررسی‌ها نشان می‌دهد این ماده از طریق داروها و مواد غذایی در سطح شهر پخش شده و مقابله با پیامدهای آن آسان نیست.

با گسترش بیماری، شهر به قرنطینه درمی‌آید و بحرانی جدی شکل می‌گیرد. در این شرایط، فردی مرموز به نام ناتان وارد ماجرا می‌شود و مدعی است که راه درمان بیماری را پیدا کرده است. بااین‌حال، او در برابر ارائه‌ی درمان، خواسته‌هایی سیاسی و مدیریتی از مسئولان شهر دارد. ایلیا و دوستانش باید هم برای مهار بیماری و نجات مردم تلاش کنند و هم رازهای مربوط به خاندان سایه و نقشه‌های ناتان را کشف کنند. داستان با مجموعه‌ای از درگیری‌ها، تصمیم‌های دشوار و اتفاقات غیرمنتظره، مسیر ایلیا را در رویارویی با بحرانی بزرگ‌تر از همیشه دنبال می‌کند.

چرا باید کتاب ایلیا، تولد یک قهرمان (شماره ۶ و ۷) را بخوانیم؟

دلایل خواندن این کتاب را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• ترکیب اکشن، معما و روایت کمیک، داستانی پرهیجان و سرگرم‌کننده ایجاد می‌کند.
  • تصاویر پویا و دیالوگ‌های زنده، روند داستان را برای مخاطب جذاب‌تر می‌سازند.
  • موضوعاتی مانند دوستی، مسئولیت‌پذیری و تصمیم‌گیری در شرایط دشوار در داستان حضور دارند.
  • رویارویی ایلیا با بیماری، خاندان سایه و ناتان، کشمکش‌های تازه‌ای به روایت اضافه می‌کند.

خواندن کتاب ایلیا، تولد یک قهرمان (شماره ۶ و ۷) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن این کتاب می‌تواند برای گروه‌های زیر مناسب باشد:

• نوجوانان و جوانان علاقه‌مند به کمیک‌های اکشن و معمایی می‌توانند از این مجموعه لذت ببرند.
  • علاقه‌مندان به داستان‌هایی درباره‌ی دوستی، قهرمانی و مقابله با بحران‌ها، مخاطبان مناسبی برای این اثر هستند.
  • خوانندگانی که به کمیک ایرانی و روایت‌های تصویری پرتعلیق علاقه دارند، می‌توانند این دو شماره را دنبال کنند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کمیک ایلیا، تولد یک قهرمان (جلد ۶ و ۷) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابکمیک ایلیا، تولد یک قهرمان (جلد ۶ و ۷)
موضوعداستان کودک و نوجوانان، کمیک
زبان کتابفارسی
برچسبادبیات ایران

مهره سفید
۱۴۰۱/۱۰/۲۶

چرا به جای انتشار جلد های جدید فقط جلد های قدیمی رو دوتا یکی میکنید این چه کاریه؟!!

حسین خسروی
۱۴۰۲/۱۲/۲۵

خیلی عالی پیشنهاد می کن بقیه جلد هاشو بخونید

۱۴۰۲/۰۹/۰۲

این کتاب الییا ۷_۶ خیلی جذاب است لطفا این کتاب را بخوانید

پروانه
۱۴۰۳/۰۸/۳۰

کتاب خیلی جذابی مخصوصا برای گروه سنی نوجوان برادر زاده ام با اشتیاق این کمیک دنبال می‌کنه.

۱۴۰۳/۰۴/۱۷

۱۴۰۵/۰۱/۱۸

علیه

Aylin
۱۴۰۵/۰۱/۰۳

بنظرم بهترین کتاب دنیاس من تموم قسمتاشو خوندم اگه دنبال ماجراجویی هستین برای خودتونه😉

تسنیم
۱۴۰۴/۱۲/۲۶

آنقدر جذاب هست خدا می‌دونه تازه قسمت‌های خفن از جلد ۸،۹ شروع میشه

هادی
۱۴۰۴/۱۱/۰۱

کتاب عالی است به شما پیشنهاد میکنم ازجلد اول تا آخر این کتاب را بخوانید فوق‌العاده بهترین داستانی بود که تا به حال شنیدم دست تصویرگر و ناشر و نویسنده درد نکنه بهترین مجموعه کتاب

۱۴۰۴/۰۶/۲۳

خوبه 👏👏