کتاب تو هم به مدرسه بیا، کانگوروی آبی!
معرفی کتاب تو هم به مدرسه بیا، کانگوروی آبی!
کتاب الکترونیکی «تو هم به مدرسه بیا، کانگوروی آبی!» نوشتهٔ اما چیچستر کلارک با ترجمهٔ مریم رزاقی و ویراستاری شهرام رجب زاده در انتشارات زعفران چاپ شده است.
درباره کتاب تو هم به مدرسه بیا، کانگوروی آبی!
این داستان دربارهٔ لیلی و عروسک اوست که یک کانگوروی آبی است. لیلی قرار است به مدرسه برود و به همین خاطر خیلی نگران است که چطور با چیزهای جدید روبهرو شود اما مادرش به او اطمینان میدهد که مشکلی برایش پیش نمیآید. لیلی کانگوروی آبی را هم با خودش به مدرسه میبرد. لیلی چیزهای زیادی در مدرسه یاد میگیرد و روز خیلی شلوغی را پشت سر میگذارد.
کتاب تو هم به مدرسه بیا، کانگوروی آبی! را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب مناسب گروه سنی الف و ب است.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب تو هم به مدرسه بیا، کانگوروی آبی! و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | تو هم به مدرسه بیا، کانگوروی آبی! |
| تعداد صفحهها | ۳۲ صفحه |
| قیمت کتاب | ۴۲۰۰۰ تومان |
| برچسب | مجموعه لی لی و کانگوروی آبی |

خیلی خوب بود پیشنهاد می کنم برای بچه هایی که می خواهند مدرسه بروند
خیلی عالی بود، اگه نخونید ضرر کردید، من پنج سالمه و مجموعه کتابهای لی لی رو خیلی دوست دارم
بعضی از بچهها برای اولین ورودشان به مدرسه نگران هستند، چقدر خوب بود مادر لی لی اجازه داد او عروسک کانگورو خودش را هم با خودش ببرد و جالب تر برخورد معلم لی لی بود، در آوردن او و آرامش...بیشتر
کتاب قشنگی بود❤️🩷 درمورد مدرسه رفتن بود
پسر ۳.۵ ساله من خیلی خوشش اومد و ازم خواسته نسخه فیزیکیش رو براش بخرم.
عالی