کتاب گذر از سوگ تا رسیدن به اوج
معرفی کتاب گذر از سوگ تا رسیدن به اوج
کتاب گذر از سوگ تا رسیدن به اوج نوشتهٔ ناهید جعفری راد با ویراستاری بهمن پرتو در انتشارات مانیان چاپ شده است.
درباره کتاب گذر از سوگ تا رسیدن به اوج
برای رهایی از غم و اندوه هیچ نیرو و قدرتی غیر از خداوند نیست؛ از آن بهره ببرید و در سراسر زندگی آن را جاری کنید. زیباترین انسانها آنهایی بودند که شکست خوردند، رنج کشیدند، دچار فقدان شدند ولی بااینحال راه خود را از اعماق همین درد و رنجها گشودند و بیرون آمدند. این افراد حسی از قدردانی و فهم زندگی داشتند که آنها را پر از شفقت، ملایمت و توجه عمیق میکرد. زیبایی این افراد اتفاقی نبود بلکه آنها از فراز و نشیبها گذر کردهاند تا به زیبایی رسیدهاند. رنجها ما را به خدا نزدیک و نزدیکتر میکنند و بهصورت عمیقتری ما را به خدا میرسانند. اینکه خداوند در میان دردها و مصیبتهای ما همچنان در حال یاریکردن ماست و این عجیبترین راهی است که وجود دارد. در تمام مواردی که رنج میکشیم نباید ناامید شویم چون با درد و رنجهاست که معنای جدیدی در زندگی مییابیم.
کتاب گذر از سوگ تا رسیدن به اوج را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به علاقهمندان به کتابهای توسعهٔ فردی پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب گذر از سوگ تا رسیدن به اوج
«من خودم بعد ازدستدادن پدرم، درد و رنج فراوانی را کشیدم و پروسهای سخت را از سر گذراندم تا پذیرش صورت گرفت و بعد از پذیرش به نقطهای از درک رسیدم که این رنج اگرچه خیلی دردناک تمام شد اما درسهای مهمی از زندگی به من آموخت و مرا به انسانی صبور و قوی تبدیل کرد و ورژن مرا تغییر داد.»