کتاب نماز و شایستگان
خواندن نظراتمعرفی کتاب نماز و شایستگان
«نماز و شایستگان»، نوشته علی نورمحمدی( -۱۳۴۲)، از مجموعه «نماز بهترین سبک مدیریت کار و زندگی» منتشر شده است.
«کلمه کلمهی نماز درس است»؛ با توجه به کلمهی «الصَّالِحِینَ» در نماز، تلاش شده معنی و مفهوم آن با توجه به آیات قرآن، احادیث و متون علمی در کتاب «نماز و شایستگان» تبیین شود و بدانیم که «ما شایستهایم» و با رفتار نیک، جزء شایستهترین افراد جامعه میشویم.
در این کتاب ارتباط نماز با شایستگان، رابطه عمل صالح با عمل خیر، حسن و بر، عوامل زمینهساز عمل شایسته، ارکان عمل شایسته، ویژگیهای رفتاری شایستگان (عبادی، اخلاقی، اقتصادی، مدیریتی و خانوادگی)، پاداش شایستگان در دنیا و آخرت را مطالعه میکنیم.
شایستگان کسانی هستند که با ایمان و عمل صالح در جامعه برای شناخت و معرفت حق تلاش میکنند. در این کتاب کلمه «الصالحین» معنا و ویژگی انسانهای شایسته برشمرده میشود. با این بررسی به ویژگیهای «مفسدان» نیز پی میبریم و کاربرد هر دو را در زمینههای علمی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و نظامی تبیین میشود.
این کتاب و مجموعه کتب «نماز، بهترین سبک مدیریت کار و زندگی» دارای تأییدیه مرکز تخصصی ستاد اقامه نماز است و در اجلاس سراسری نماز سال 94 حائز کسب لوح تقدیر به دلیل خلاقیت، نوآوری و ارائه محتوا گردیده و همچنین در سامانه کنترل کیفیت منابع آموزشی و تربیتی شبکه رشد مورد تأیید وزارت آموزشوپرورش قرار گرفته است.