کتاب نماز و مهار خشم
خواندن نظراتمعرفی کتاب نماز و مهار خشم
«نماز و مهار خشم» نوشته علی نورمحمدی( -۱۳۴۲)، از مجموعه «نماز بهترین سبک مدیریت کار و زندگی» منتشر شده است.
«کلمه کلمهی نماز درس است»؛ با توجه به عبارت «غَیرِ الْمَغْضُوبِ» در نماز، تلاش شده معنی و مفهوم آن با توجه به آیات قرآن، احادیث و متون علمی در کتاب «نماز و مهار خشم» تبیین شود و بدانیم که «ما از خشم بهدوریم» و با دوری از کار زشت؛ خود، مردم و خدا را، خشمگین نمیکنیم.
در این کتاب ارتباط نماز با عوامل موجب ایجاد خشم خداوند، پیامدهای خشم خداوند، جایگاه و انواع خشم، عوامل برانگیزاننده خشم انسان، مراحل رفتار منجر به خشم، آثار خشم نابجا بر شخصیت انسان، روشها و نتایج مهار خشم از دیدگاه اسلام و علم روانشناسی را مطالعه میکنیم.
«غضب» حالتی است که برای رفع ناملایمات و انتقام عارض انسان میشود و در مورد خداوند به معنای کیفر عذاب است. در این کتاب، معنا و مفهوم کلمه غضب و مشتقات آن بیان شده است و عواملی که موجب خشم خداوند میشوند، معرفی شدهاند. در ادامه نیز نقش خشم در مدیریت زندگی به منظور جلوگیری از انحراف معنوی انسان شرح داده میشود.
این کتاب و مجموعه کتب «نماز، بهترین سبک مدیریت کار و زندگی» دارای تأییدیه مرکز تخصصی ستاد اقامه نماز است و در اجلاس سراسری نماز سال ۹۴ حائز کسب لوح تقدیر به دلیل خلاقیت، نوآوری و ارائه محتوا گردیده و همچنین در سامانه کنترل کیفیت منابع آموزشی و تربیتی شبکه رشد مورد تأیید وزارت آموزشوپرورش قرار گرفته است.
توماس ادیسون میگوید: دوری از خشونت؛ که هدف ما برای دستیابی به تکامل است جزو شایسته ترین رفتار های انسانی به شمار می رود. هنگامی که دچار انحطاط اخلاقی شویم و حقوق سایر موجودات را پایمال کنیم؛ وحشی و درنده خو خواهیم
من دنبال کتاب خشم و غرور میگشتم چی پیدا کردم... هه