کتاب چالش ۲۱ روزه تغذیه سالم گیاهی
معرفی کتاب چالش ۲۱ روزه تغذیه سالم گیاهی
کتاب چالش ۲۱ روزه تغذیه سالم گیاهی نوشتهٔ معصومه ابراهیمزاده عطاری است و انتشارات مهرسمان آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب چالش ۲۱ روزه تغذیه سالم گیاهی
تغذیه سالم حق تکتک ماست تا بتوانیم آزاد، شاد، تندرست و پرانرژی باشیم و در مدار ارتعاش الهی باقی بمانیم. متاسفانه تغذیه امروزی براساس عادت هست و هر شهر و کشوری عادات خاص خود را دارند. تاکید این کتاب بیشتر روی انتخاب آگاهانه و نه بر اساس عادت است. با تغذیه آگاهانه هر آنچه احتیاج بدنمان هست، بهمرور تشخیص میدهیم. با انتخاب آگاهانه سبک زندگی و تغذیه، تک تک ما میتوانیم نقشی در التیام سیاره عزیزمان این روح زنده و درحال تنفس داشته باشیم.
از نظر کتاب چالش ۲۱ روزه تغذیه سالم گیاهی، تغذیه باید براساس نیاز بدن و با کمترین آسیب به کره زمین و موجوداتش باشد. سیاره زمین میتواند با عشق بی قید و شرطش، مایحتاج ما را تامین کند؛ ولی حرص و طمع ما را نه. همه درد و رنج ها حاصل توهم جدایی است. ما همه به هم پیوستهایم و هر فکر و عمل ما بر تمام هستی تاثیر میگذارد. همانطور که پاراماهانسا یوگاناندا در توصیههای خود به شاگردانش میگفت: «افکار صلحجویانه و دوستان صلحجو همیشه ذهن سالم و مغناطیسی ایجاد میکنند. مادر طبیعت بهترین آشپز است. مادر طبیعت همه گیاهان و میوهها را با پرتوهای ماورابنفش و آب مقطر آماده میکند. هر چیزی ما میخوریم، حسی را در کام و ذائقهمان ایجاد میکند و علاوه بر آن تاثیرات شیمیایی خاصی را بر مغز و جسممان به وجود میآورد. خوردن گوشت، واکنشهای مادی زمخت را که تمایلات و ویژگیهای حیوانی را بر میانگیزاند، به وجود میآورد. درحالیکه خوردن میوههای خام و گیاهان در تقویت و توسعه کیفیات معنوی موثرند. بسیاری از عادات غذایی ارثی در تعادل و هماهنگی با دانش کنونیمان در مورد حفظ سلامتی نیستند. کسانی که میخواهند سلامتیشان بهبود یافته و در مسیر معنوی پیشرفت خوبی داشته باشند، ملزم به قطع خوردن هرگونه گوشت به هر شکلی هستند.»
از آنجا که تغییر همه عادتها ٢١ روز طول میکشد، این کتاب نیز براین اساس بر مبنای ٢١ روز تهیه شده است. به عبارتی این کتاب شما را به چالش ۲۱روزه تغذیه سالم گیاهی فرا میخواند، تا در این ۲۱ روز سبک تغذیه سالم گیاهی را امتحان و حتی به عادت تغذیهتان تبدیل کنید. بدین خاطر این کتاب هم در زمینه یک رژیم غذایی سالم و اثرات آن صحبت میکند و هم دستورهای غذایی مختلفی را که میتوانید در این ۲۱ روز یا هر زمان که خواستید غذایی سالم مصرف کنید، بیان میکند. در هر روز ابتدا بحثی در زمینه یک رژیم غذایی سالم و اثرات آن مطرح میشود و در ادامه دستورهای غذایی سالم و انرژی بخش ارائه میشود.
زندگی سالم گیاهی را حداقل برای ٢١ روز امتحان کنید و لذت آن را خودتان بچشید.
خواندن کتاب چالش ۲۱ روزه تغذیه سالم گیاهی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کسانی که به دنبال یافتن بهترین و سالمترین رژیم غذایی هستند پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب چالش ۲۱ روزه تغذیه سالم گیاهی
هميشه میگویيم که پيشگيرى بمتر از درمان است. داشتن جسم سالم بهترین نعمت است. سلامتی حق اوليه همه انسانها میباشد و وقت آن فرا رسيده است که آن را باز جویيم. سالم و هماهنگ با محیط زیست زندگى کنيم. تغذیه گياهى بهترین راه حفظ سلامتی پایدار و افزایش سطح انرژی بدن مىباشد. کارکرد بدن یک معجزه الهى و بسيار شگفتانگیز و دارای تواناییهای شفابخشى و خوددرمانی فوقالعادهای است. عادت غذایی هر کشور و شهری متفاوت است. و این ثابت میكند سبک تغذیه یک عادت هست و با آگاهی قابل تغيير میباشد. باید آگاهانه و بر اساس نياز غذا خورد و نه صرفا بخاطر عادت یا مزه یا طعم. اگر آگاهى تغيير کند، خواسته و نياز هم تغيير مىکند و از قدرت انتخاب آگاهانه برخوردار خواهيم بود و تحت تاثير تبليغات دروغين و وسوسههاى بيرونى قرار نمیگيریم.
یه نگاه کلی انداختم کتاب عالی هست
کتاب خوبی است به خصوص برای کسانی که گیاهخوارند و غذای متنوع گیاهی می خواهند.
کتاب خوبی هست. توصیه میکنم حتما بخوانید