معرفی و دانلود کتاب کلام امیر: حکمت های امیرالمومنین حضرت علی(ع) (متن دوزبانه) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب کلام امیر: حکمت های امیرالمومنین حضرت علی(ع) (متن دوزبانه)subscriptionAvailable

کتاب کلام امیر: حکمت های امیرالمومنین حضرت علی(ع) (متن دوزبانه)

۴.۷(از ۱۳ امتیاز)
انتشارات:
نشر وزرا
categoryدسته‌بندی:
حدیث، انگلیسی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب کلام امیر: حکمت های امیرالمومنین حضرت علی(ع) (متن دوزبانه)

«کلام امیر: حکمت‌های امیرالمونین حضرت علی(ع)» مجموعه‌ای شامل ۴۸۰ تا از اندرزها، سخنان و جملات قصار امام اول شیعیان است که توسط سید شریف رضی، سید علی رضا و محمد دشتی به صورت متن دوزبانه، گردآوری و ترجمه شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کلام امیر: حکمت های امیرالمومنین حضرت علی(ع) (متن دوزبانه) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابکلام امیر: حکمت های امیرالمومنین حضرت علی(ع) (متن دوزبانه)
موضوعحدیث، انگلیسی
نویسندهسید شریف رضی، سید علی رضا ، محمد دشتی
انتشاراتنشر وزرا
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۱/۰۵/۰۱
فرمت کتابPDF

سیّد جواد
۱۳۹۷/۰۷/۰۵

کتاب صد و نود و ششم برنامه مطالعه از طرح کتابخانه همگانی ، هرچقدر نهج البلاغه را بخوانیم باز هم‌کم هستش ، با اینکه فایل کتاب پی دی افه و خواندنش دشوار ، ولی با توجه به دو زبانه بودن کتاب...بیشتر

Dexter
۱۳۹۷/۰۱/۱۱

ای کاش پی دی اف نبود

غریبه
۱۳۹۵/۱۱/۱۰

فوق العاده است نهج البلاغه هم حکمتهاش هم نامه هاش هم خطبه هاش. آن که میان خود و خدا را به صلاح دارد، خدا میان او و مردم را به صلاح آرد،، و آن که کار آخرت خود درست...بیشتر

JORDAN
۱۴۰۱/۰۵/۲۸

کلام امیر درس زندگی 🤍

Bookworm
۱۳۹۵/۱۱/۱۰

چقدر عالی❤ چه جوری میشه این کتابهارو به جهانیان معرفی کرد؟

leila
۱۳۹۵/۰۹/۲۴

سلام لطفا حتما حتما کتاب نامیرا که وقایع زمان امام حسین رو بیان میکنه اضافه کنید.خیلی علاقه مند ب مطالعه ش هستم.ممنون

حیدر حیدری
۱۳۹۵/۰۹/۲۵

عالی

فن‌آوری فیبر نوری و کاربردهای آنتصویر جلد کتاب فن‌آوری فیبر نوری و کاربردهای آن
مهدی شادپور
محضتصویر جلد کتاب محض
فرشته رضایی
طراحی نقشه های صنعتی و مکانیکی به کمک کامپیوترتصویر جلد کتاب طراحی نقشه های صنعتی و مکانیکی به کمک کامپیوتر
فردین نورمحمدی
روضه های مرحوم کافیتصویر جلد کتاب روضه های مرحوم کافی
روح الله ولی ابرقویی
حکمت‌های حسنی: ترجمه و توضیح چهل حدیث از امام حسن‌مجتبی علیه‌السلام (راه زندگی ۵)تصویر جلد کتاب حکمت‌های حسنی: ترجمه و توضیح چهل حدیث از امام حسن‌مجتبی علیه‌السلام (راه زندگی ۵)
جواد محدثی
دعوت به او؛ بایسته‌های گسترش فرهنگ مهدویت (جلد ۶)تصویر جلد کتاب دعوت به او؛ بایسته‌های گسترش فرهنگ مهدویت (جلد ۶)
ابراهیم شفیعی سروستانی
راهنمای مقدماتی تحلیل به روش المان محدودتصویر جلد کتاب راهنمای مقدماتی تحلیل به روش المان محدود
محمدعلی حاجی موسی
من پنج حس دارمتصویر جلد کتاب من پنج حس دارم
الیکی ‍
صفات و خصال امام مهدی (عج)تصویر جلد کتاب صفات و خصال امام مهدی (عج)
احمد سیاح
شیوه‌های حکومتی حضرت سلیمان (ص)تصویر جلد کتاب شیوه‌های حکومتی حضرت سلیمان (ص)
الهام رضاپور درویش
داستان‌های قرآن و پیامبرانتصویر جلد کتاب داستان‌های قرآن و پیامبران
علامه قطب‌الدین راوندی
سواد مالی (جلد چهاردهم، کسب و کار)تصویر جلد کتاب سواد مالی (جلد چهاردهم، کسب و کار)
فاطمه عموزاده
آشنایی با تاریخ اسلامتصویر جلد کتاب آشنایی با تاریخ اسلام
محمد خاتمی
آرامش‌بخش قویتصویر جلد کتاب آرامش‌بخش قوی
مجید فیاضی
تحفة الأبرار فی مناقب الأئمة الأطهارتصویر جلد کتاب تحفة الأبرار فی مناقب الأئمة الأطهار
عمادالدین حسن بن علی مازندرانی طبری
هوش سفیدتصویر جلد کتاب هوش سفید
زهره عبدخدائی
چگونه می توانیم بیش از حد فکر نکنیمتصویر جلد کتاب چگونه می توانیم بیش از حد فکر نکنیم
چیس هیل
تفسیر موضوعی نهج البلاغه (باورهای جاودانه در نهج البلاغه)تصویر جلد کتاب تفسیر موضوعی نهج البلاغه (باورهای جاودانه در نهج البلاغه)
محمد دشتی