کتاب زمان درخشیدن
معرفی کتاب زمان درخشیدن
کتاب زمان درخشیدن داستانی جذاب و مصور برای کودکان از آلیسون وورچ است که با ترجمه معصومه نفیسی در انتشارات سیمای شرق به چاپ رسیده است.
درباره زمان درخشیدن
ویولـت از همـه تندتر مـیدود، بلندتر از همه آواز میخواند، شـیکتر و خاصتر از بقیـه به نظـر میرسـد و پرشـور تر از بقیـه حـرف میزنـد. همـه بچههای مدرسـه موافقنـد کـه ویولت بهترین اسـت؛ همه، به جـز رزی.
ُرزی، زبر و زرنگ، پر شر و شـور و شـیک نیسـت و از شـنیدن این که ویولت بهترین اسـت، خسـته شده اسـت. رزی هم دوست دارد که در چیزی بهترین باشد. یـک روز خانـم ویلیـز بـه بچههـای کلاس میگویـد کـه قرار اسـت هر کـدام دانه نخودفرنگـی خـود را بکارنـد. آیـا بلاخره زمان درخشـیدن رزی فرا رسـیده اسـت؟
ایـن داسـتان همدلانه، بیانگـر آرزوی هر کودکی اسـت که میخواهد مـورد توجه و سـتایش قـرار گیـرد؛ و نیـز بـا شـوخ طبعی ملایمی نشـان میدهـد کـه چه طـور دختـری آرام و سـاکت میتوانـد خـود را در کانـون توجـه دیگـران قـرار دهـد.
خواندن کتاب زمان درخشیدن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان دوستدار داستان مخاطبان این کتاباند.
عالی بود برای بچه های کوچک مناسبه تصویر زیاد داره متنش کمتره
عالی بود. من و دختر شش ساله ام هر دو دوستش داشتیم. نقد بر کمالگرایی و تلاش در جبران کار بد خیلی خوب پوشش داده شده بود.
۱۲۵. کتاب خوبی بود.
نقاشی ها و داستان جذاب بود
در قالب داستان مفهوم اینکه هرکس تو یه چیز بهترینه رو القا کرده بود.متن روان و نقاشی های دلنشین
خیلی عالی بود پسر ۵ ساله ی من خیلی دوست داشت.
عالی بود
😍😍😍😍😍😍💙💙💙❤❤💙💜💚💜💚🤎🤍🤎💛🧡💛کتابش خییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی خوبیه من که ازش خوشم امد🙂 دستت درد نکنه نویسنده جان❤💛🧡💚
خیلی زیبا و قشنگ بود من از خوندنش لذت بردم عالی👌👌👌👌👌👌👌👌👌💚💛