کتاب زیر یک پیچک سبز
معرفی کتاب زیر یک پیچک سبز
زیر یک پیچک سبز، نوشته نرگس قنبری، کتابی است از اشعار نو که همراه با تصاویر و استعارهها، جهانی وارونه را روایت میکند. این اشعار به شکل داستانی سروده شدهاند. ویژگی بارز آنها این است که در کوتاهترین شکل ممکن به داستان پرداخته شده و تصاویری مفهومی در آنها به کار رفته است. این کتاب در موسسه آموزشی تالیفی ارشدان چاپ شده است. نرگس قنبری فارغ التحصیل رشته گرافیک و نویسنده داستانهای کوتاه است. او علایق خود را چنین معرفی می کند: رقصنده با کلمات، گمشده در ورقهای هشت کتاب سهراب، رستگاری در نُه داستان سلینجر.
درباره کتاب زیر یک پیچک سبز
زیر یک پیچک سبز در دنیایی واژگون سروده شده است. در این کتاب هیچ چیز سر جای خود نیست، همه چیز وارونه و منعکس جلوه داده شده است، درختی ریشه در آسمان آبی دارد و شاخههایش در دنیای خاکستری آویزان است. گربهها جایی شنا میکنند که ماهیان در هوس آنها دور حوض میچرخند، شاعری بر جبین یک سوسک بوسه میزند، دست نوازشی بر سر بوته خار کشیده میشود، دختری جوان روحی صد ساله دارد و پیرزنی بالای بام با موهای مشکی صدای جیرجیرکها را زیر یک پیچک سبز میشنود.
کتاب زیر یک پیچک سبز را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به کسانی پیشنهاد میشود که در جستوجوی بُعد جدیدی از شعر نو هستند، آنانی که پایبندِ اصول خاص یک سبک نباشند، پایشان فرای واقعیتها را لمس کرده باشد و در کوچههای وَهم و خیال به دنبالِ نسل تازهای از شعرِ خلاقانه باشند، اشعاری ضد قدیم که تا به حال آن را بر سر زبان هر رهگذری نشنیده باشند.
بخشی از کتاب زیر یک پیچک سبز
میتوان چسباندش
و ببندم به کوه
دستهای دینامیت
تا که فرهاد به شیرین برسد
اول از همه تصویر های کتاب چندان جذاب و گیرا نبودند و برای من اهمیتی نداشتند اما اشعار این شاعر به معنای واقعی زیبا و رویایی بود این شعرها منو یاد هشت کتاب سهراب سپهری انداخت به همون اندازه موزون و