معرفی و دانلود کتاب مجموعه کتابای جی‌بی؛ زبان انگلیسی (۱) پایه دهم pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب مجموعه کتابای جی‌بی؛ زبان انگلیسی (۱) پایه دهم

متوسطه دوم

۲۰٪

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب مجموعه کتابای جی‌بی؛ زبان انگلیسی (۱) پایه دهم

کتاب مجموعه کتابای جی‌بی؛ زبان انگلیسی (۱) پایه دهم یکی از کتاب‌های کمک‌آموزشی خیلی سبز برای دانش‌آموزان پایه متوسطه دوم است.

انتشارات خیلی سبز که فعالیت خود را از اوایل دهه هشتاد آغاز کرده است، امروز از نظر تعداد و کیفیت انتشار کتاب جایگاه ممتازی در بین ناشران کتاب‌های آموزشی و کمک‌‌آموزشی دارد. امروز خیلی سبز یک گروه بزرگ شده و کتاب‌های خیلی سبز را همه دانش‌آموزان می‌شناسند. در کتاب‌های خیلی سبز شما با تعداد زیادی نکات و سوالات چالشی روبه‌رو هستید تا خود و توانایی‌هایتان را محک بزنید.

کتاب مجموعه کتابای جی‌بی؛ زبان انگلیسی (۱) پایه دهم برمبنای بخش‌های کتاب و موضوعات آن طراحی شده و شامل نکات، یادآوری، حواشی، پاورقی‌ها برای توضیحات بیشتر و سوالات است.

خواندن کتاب مجموعه کتابای جی‌بی؛ زبان انگلیسی (۱) پایه دهم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

دانش‌آموزان پایه متوسطه دوم مخاطبان این کتاب‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مجموعه کتابای جی‌بی؛ زبان انگلیسی (۱) پایه دهم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمجموعه کتابای جی‌بی؛ زبان انگلیسی (۱) پایه دهم
عنوان دیگردرس‌نامه، نمونه سوال امتحانی، پاسخ‌نامه تشریحی؛ ویژه امتحان
موضوعمتوسطه دوم
گردآورندهحسن بلند
انتشاراتانتشارات خیلی سبز
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۸/۰۱/۲۰
فرمت کتابPDF
مجموعه و فروستمجموعه کتابای جی بی انتشارات خیلی سبز

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
زیست شناسی ۱ شب امتحان (دهم تجربی)تصویر جلد کتاب زیست شناسی ۱ شب امتحان (دهم تجربی)
عباس راستی بروجنی
مجموعه کتابای جی بی؛ زبان انگلیسی (۲) پایه یازدهمتصویر جلد کتاب مجموعه کتابای جی بی؛ زبان انگلیسی (۲) پایه یازدهم
حسن بلند
شیمی ۱ شب امتحان (دهم ریاضی و تجربی)تصویر جلد کتاب شیمی ۱ شب امتحان (دهم ریاضی و تجربی)
مهدی براتی
فارسی ۱ شب امتحان (دهم)تصویر جلد کتاب فارسی ۱ شب امتحان (دهم)
مجتبی احمدوند
فارسی ۲ شب امتحان (یازدهم)تصویر جلد کتاب فارسی ۲ شب امتحان (یازدهم)
جلال الدین دهقانی
مجموعه کتابای جی‌بی؛ عربی ۱ دهم (تجربی و ریاضی)تصویر جلد کتاب مجموعه کتابای جی‌بی؛ عربی ۱ دهم (تجربی و ریاضی)
مجید قدیمی
آموزش شگفت انگیز فارسی ۱ پایه دهم (درسنامه، سؤال امتحانی، تست)تصویر جلد کتاب آموزش شگفت انگیز فارسی ۱ پایه دهم (درسنامه، سؤال امتحانی، تست)
شاهین شیرزادی
ریاضی ۲ شب امتحان (یازدهم تجربی)تصویر جلد کتاب ریاضی ۲ شب امتحان (یازدهم تجربی)
امیر زراندوز
زمین شناسی شب امتحان (یازدهم تجربی و ریاضی)تصویر جلد کتاب زمین شناسی شب امتحان (یازدهم تجربی و ریاضی)
ریحانه شعبان زاده
عربی ۱ شب امتحان (دهم)تصویر جلد کتاب عربی ۱ شب امتحان (دهم)
علی جعفری ندوشن
آموزش شگفت انگیز فارسی ۲ یازدهم (درسنامه، سوال تشریحی، تست)تصویر جلد کتاب آموزش شگفت انگیز فارسی ۲ یازدهم (درسنامه، سوال تشریحی، تست)
شاهین شیرزادی
هندسه ۱ شب امتحان (دهم ریاضی)تصویر جلد کتاب هندسه ۱ شب امتحان (دهم ریاضی)
حسین هاشمی طاهری
دین و زندگی ۲ شب امتحان (یازدهم ریاضی و تجربی)تصویر جلد کتاب دین و زندگی ۲ شب امتحان (یازدهم ریاضی و تجربی)
سیدهادی هاشمی
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، علوم و فنون ادبی ۱ (دهم)تصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، علوم و فنون ادبی ۱ (دهم)
فاطمه اکران
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، تاریخ معاصر (یازدهم)تصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، تاریخ معاصر (یازدهم)
زهرا نعمتی
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، انگلیسی ۲ (پایه یازدهم)تصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، انگلیسی ۲ (پایه یازدهم)
حسن بلند
زیست شناسی ۲ شب امتحان (یازدهم تجربی)تصویر جلد کتاب زیست شناسی ۲ شب امتحان (یازدهم تجربی)
روزا امیری کچائی
شیمی ۲ شب امتحان (یازدهم تجربی و ریاضی)تصویر جلد کتاب شیمی ۲ شب امتحان (یازدهم تجربی و ریاضی)
مهدی براتی
گلبرگ انگلیسی ۱ دهم کلیه رشته هاتصویر جلد کتاب گلبرگ انگلیسی ۱ دهم کلیه رشته ها