کتاب پرسش های چهارگزینه ای فیزیک ۳ رشته تجربی پایه دوازدهم (جلد دوم؛ درسنامه و پاسخ) + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب پرسش های چهارگزینه ای فیزیک ۳ رشته تجربی پایه دوازدهم (جلد دوم؛ درسنامه و پاسخ)

معرفی کتاب پرسش های چهارگزینه ای فیزیک ۳ رشته تجربی پایه دوازدهم (جلد دوم؛ درسنامه و پاسخ)

کتاب پرسش‌های چهارگزینه‌ای فیزیک ۳ رشته تجربی پایه دوازدهم (جلد دوم؛ درسنامه و پاسخ) نوشته‌ی رضا سبزمیدانی، نوید شاهی، مهدی هاشمی و ایمان سلیمان‌زاده با همکاری فرید شهریاری و علیرضا گونه، اثری تخصصی برای دانش‌آموزان پایه دوازدهم رشته تجربی است. این کتاب توسط انتشارات خیلی سبز منتشر شده است و تمرکز آن بر ارائه‌ی درسنامه‌های آموزشی و پاسخ‌های تشریحی به پرسش‌های چهارگزینه‌ای فیزیک ۳ است. ساختار کتاب به گونه‌ای طراحی شده که ابتدا درسنامه‌ی هر فصل و سپس پاسخ‌های تشریحی تست‌های مربوط به آن فصل ارائه می‌شود. هدف اصلی این کتاب، کمک به درک بهتر مفاهیم فیزیکی و آماده‌سازی دانش‌آموزان برای آزمون‌های تستی و کنکور است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب پرسش های چهارگزینه ای فیزیک ۳ رشته تجربی پایه دوازدهم (جلد دوم؛ درسنامه و پاسخ)

کتاب پرسش‌های چهارگزینه‌ای فیزیک ۳ رشته تجربی پایه دوازدهم (جلد دوم؛ درسنامه و پاسخ) به قلم رضا سبزمیدانی و همکاران، اثری آموزشی و تمرینی در حوزه‌ی فیزیک دبیرستان است. این کتاب به‌طور ویژه برای دانش‌آموزان پایه دوازدهم رشته تجربی تدوین شده و ساختار آن بر مبنای فصل‌های کتاب درسی فیزیک ۳ تنظیم شده است. هر فصل با یک درسنامه‌ی جامع آغاز می‌شود که مفاهیم کلیدی و نکات مهم را به زبان ساده و با مثال‌های متنوع توضیح داده است. پس از درسنامه، مجموعه‌ای از تست‌های چهارگزینه‌ای به همراه پاسخ‌های کاملاً تشریحی ارائه شده که در بسیاری از موارد، چند روش حل برای یک مسئله بیان شده است. این ویژگی به دانش‌آموزان کمک می‌کند تا با رویکردهای مختلف حل مسائل آشنا شوند و مهارت حل تست خود را تقویت کنند. کتاب علاوه‌بر پوشش کامل مباحث، به نکات مفهومی، اشتباهات رایج و ترفندهای حل سریع نیز پرداخته است. فضای کتاب صمیمی و انگیزشی است و نویسندگان با لحنی دوستانه، دانش‌آموزان را به تفکر نقادانه و یادگیری عمیق‌تر تشویق کرده‌اند. این کتاب نه‌تنها برای تمرین و مرور، بلکه برای آموزش مفهومی و رفع اشکال نیز کاربرد دارد.

خلاصه کتاب پرسش های چهارگزینه ای فیزیک ۳ رشته تجربی پایه دوازدهم (جلد دوم؛ درسنامه و پاسخ)

کتاب پرسش‌های چهارگزینه‌ای فیزیک ۳ رشته تجربی پایه دوازدهم (جلد دوم؛ درسنامه و پاسخ) در چند فصل اصلی تنظیم شده که هرکدام به یکی از مباحث کلیدی فیزیک سال دوازدهم می‌پردازد. فصل اول با موضوع حرکت‌شناسی آغاز می‌شود و مفاهیمی مانند جابه‌جایی، مسافت، سرعت متوسط، تندی متوسط و معادله مکان-زمان را با مثال‌های متنوع و تست‌های آموزشی بررسی کرده است. در این فصل، تفاوت‌های مفهومی بین کمیت‌های برداری و نرده‌ای، نحوه‌ی محاسبه‌ی جابه‌جایی در مسیرهای مختلف و تحلیل حرکت روی محورهای مختصات به‌صورت گام‌به‌گام توضیح داده شده است. در ادامه، فصل‌های دیگر به مباحثی مانند دینامیک (قوانین نیوتون و نیروها)، نوسان و امواج (حرکت نوسانی، موج‌های مکانیکی و الکترومغناطیسی)، فیزیک اتمی و هسته‌ای (ساختار اتم، هسته و پرتوزایی) اختصاص یافته است. هر فصل با درسنامه‌ای آغاز می‌شود که مفاهیم را با زبان ساده و مثال‌های ملموس توضیح داده و سپس تست‌های چهارگزینه‌ای مرتبط با آن مبحث ارائه شده است. پاسخ‌های تشریحی تست‌ها، علاوه‌بر ارائه‌ی راه‌حل استاندارد، گاهی چند روش مختلف برای حل یک مسئله را بیان کرده‌اند تا دانش‌آموز بتواند بهترین و سریع‌ترین راه را انتخاب کند. در بخش‌هایی از کتاب، نکات مفهومی، اشتباهات رایج و ترفندهای تست‌زنی نیز مطرح شده است. همچنین، جداول و نمودارهای آموزشی برای درک بهتر مفاهیم به کار رفته‌اند. ساختار کتاب به گونه‌ای است که دانش‌آموز می‌تواند همزمان با مطالعه‌ی درسنامه، تست‌های آموزشی را حل کند و سپس با مراجعه به پاسخ‌های تشریحی، اشکالات خود را برطرف سازد. این روند باعث می‌شود یادگیری مفاهیم فیزیکی عمیق‌تر و ماندگارتر شود.

چرا باید کتاب پرسش های چهارگزینه ای فیزیک ۳ رشته تجربی پایه دوازدهم (جلد دوم؛ درسنامه و پاسخ) را بخوانیم؟

این کتاب با ترکیب درسنامه‌های مفهومی و پاسخ‌های تشریحی به تست‌ها، بستری مناسب برای یادگیری عمیق و تمرین مهارت تست‌زنی فراهم کرده است. یکی از ویژگی‌های شاخص کتاب، ارائه‌ی چند روش حل برای برخی تست‌هاست که باعث می‌شود دانش‌آموز با رویکردهای مختلف آشنا شود و بتواند در شرایط مختلف، بهترین راه‌حل را انتخاب کند. همچنین، نکات مفهومی و ترفندهای تست‌زنی که در لابه‌لای درسنامه‌ها و پاسخ‌ها آمده، به درک بهتر مباحث و افزایش سرعت عمل در آزمون‌ها کمک می‌کند. فضای کتاب صمیمی و انگیزشی است و نویسندگان با لحنی دوستانه، دانش‌آموز را به تفکر نقادانه و یادگیری فعال تشویق کرده‌اند. این کتاب نه‌تنها برای آمادگی کنکور، بلکه برای یادگیری مفهومی و رفع اشکال در طول سال تحصیلی نیز کاربرد دارد. ساختار منظم و پوشش کامل مباحث، آن را به منبعی قابل اتکا برای تمرین، مرور و تسلط بر فیزیک دوازدهم تبدیل کرده است.

خواندن این کتاب به دانش‌آموزان پایه دوازدهم رشته تجربی که قصد تسلط بر مباحث فیزیک ۳ و آمادگی برای آزمون‌های تستی و کنکور را دارند پیشنهاد می‌شود. همچنین برای کسانی که به دنبال یادگیری مفهومی، رفع اشکال و تمرین تست‌های متنوع فیزیک هستند، این کتاب انتخاب مناسبی است.

پرسش های چهارگزینه ای فیزیک ۳ رشته تجربی پایه دوازدهم (جلد اول؛ سوال)
رضا سبزمیدانی
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن؛ زیست شناسی ۳ (دوازدهم)
عباس راستی بروجنی
بانک نهایی؛ امتحانات فیزیک ۳ تجربی با ۲۰ تمام میشه پایه دوازدهم
مجید ساکی
پرسش های چهارگزینه ای فیزیک پایه رشته تجربی (جلد دوم؛ درسنامه و پاسخ)
رضا سبزمیدانی
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، شیمی ۲ (یازدهم)
عباس سرمایه
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، ریاضی ۱ (دهم)
مصطفی دیداری
پرسش های چهارگزینه ای زیست شناسی ۳ (دوازدهم)
کمیل نصری
پرسش های چهارگزینه ای فیزیک ۳ رشته ریاضی پایه دوازدهم (جلد اول؛ سوال)
رضا سبزمیدانی
زیست شناسی جامع (جلد دوم)
گروه آموزشی ماز
گام به گام دروس دوازدهم ریاضی؛ شیمی
سعید مرادپور
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، فیزیک ۱ رشته ریاضی (پایه دهم)
علی انواری
مجموعه کتابای جی بی موضوعی؛ فرمول های ریاضیات کنکور رشته ریاضی
پیام ابراهیم نژاد
شیمی ۲ شب امتحان (یازدهم تجربی و ریاضی)
احسان عزیزآبادی فراهانی
زیست شناسی جامع؛ جلد اول، پرسش های چهارگزینه ای (دهم، یازدهم و دوازدهم)
گروه آموزشی ماز
پرسش های چهارگزینه ای شیمی ۳ (دوازدهم)
نیما سپهری
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، آمار و احتمال (یازدهم)
رسول رستمی