معرفی و دانلود کتاب نمایشگاه نقاشی pdf + خلاصه رایگان

شمیلا شهرابی
انتشارات:
انتشارات لک لک

معرفی کتاب نمایشگاه نقاشی

کتاب نمایشگاه نقاشی نوشتهٔ شمیلا شهرابی در انتشارات لک‌لک چاپ شده است.

درباره کتاب نمایشگاه نقاشی

داستانی کوتاه از زبان دختر کوچکی به نام شیرین که دوست دارد آرزوی دایی خود را که خیلی دوستش دارد، برآورده کند و از عروسک آرزوهای خودش به نام هدیه

کمک می خواهد.

کتاب نمایشگاه نقاشی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب مناسب گروه سنی کودک و نوجوان است.

بخشی از کتاب نمایشگاه نقاشی

مسواک زد و لباس خوابش رو پوشید و رفت سمت آشپزخونه! مادر داشت برای «سحری» لوبیا پلو می پخت.

شیرین با حالتی معصومانه صدا زد: «مامان اعظم!»

اعظم خانم که گرم سرخ کردن پیازها بود، سرش را کمی به عقب برگردوند وگفت: «جانم دخترِ زیبای من!»

شیرین با لحنی که التماس در آن موج می زد،گفت: «می شه من رو هم برای سحر بیدار کنید، می خوام روزه بگیرم.»

مادر لبخندی زد و پاسخ داد: «بله، اما روزه بی نماز نمی شه دخترم! کسی که روزه می گیره، باید نماز هم بخونه! باید خیلی چیزهای دیگر رو هم رعایت کنه...»

شیرین پرسید: «مثلاً چه چیزهایی؟»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب نمایشگاه نقاشی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابنمایشگاه نقاشی
موضوعداستان کودک و نوجوانان
نویسندهشمیلا شهرابی
انتشاراتانتشارات لک لک
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۰/۰۷/۰۴
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
زبان تراریختهتصویر جلد کتاب زبان تراریخته
دیوان اشعار قاسم نخجوانیتصویر جلد کتاب دیوان اشعار قاسم نخجوانی
قاسم نخجوانی
مبانی خاک‌ورزی و کاشتتصویر جلد کتاب مبانی خاک‌ورزی و کاشت
اسماعیل صیدی
ابن الرضا (ع)تصویر جلد کتاب ابن الرضا (ع)
محمود سوری
بازشناسی الگو و یادگیری ماشین (جلد دوم)تصویر جلد کتاب بازشناسی الگو و یادگیری ماشین (جلد دوم)
کریستوفر ام. بیشاپ
مجموعه قوانین و مقررات مبارزه با پولشویی در بازار سرمایه ایرانتصویر جلد کتاب مجموعه قوانین و مقررات مبارزه با پولشویی در بازار سرمایه ایران
دبیرخانه کمیته مبارزه با پولشویی سازمان بورس و اوراق بهادار
پرنده درونتصویر جلد کتاب پرنده درون
میشل اسنونیت
جستاری در خانواده، خودروسازی، شوراها و مقاطعاتتصویر جلد کتاب جستاری در خانواده، خودروسازی، شوراها و مقاطعات
بهزاد برماسیان
ماهیت، تحولات و منابع حقوق بین الملل عمومی ۱تصویر جلد کتاب ماهیت، تحولات و منابع حقوق بین الملل عمومی ۱
سیدفضل الله موسوی
درمان شناختی - رفتاری (‌CBT) برای کودکان مبتلا به ADHDتصویر جلد کتاب درمان شناختی - رفتاری (‌CBT) برای کودکان مبتلا به ADHD
جولیان راجرز
باری، ماهی‌ای که انگشت دارد!تصویر جلد کتاب باری، ماهی‌ای که انگشت دارد!
سو هندرا
خودآموز بورستصویر جلد کتاب خودآموز بورس
سیدمجتبی فنایی
بیداری اسلامیتصویر جلد کتاب بیداری اسلامی
حسین کاظمی کرهرودی
بررسی توان‌ بخشی آموزشی و تعاملات اجتماعی در کودکان اتیسمتصویر جلد کتاب بررسی توان‌ بخشی آموزشی و تعاملات اجتماعی در کودکان اتیسم
رخساره هاشم نژاد نامقی
نزول اورفیوستصویر جلد کتاب نزول اورفیوس
تنسی ویلیامز
مجموعه طبقه بندی شده درس و کنکور کاردانی به کارشناسی استاتیک و مقاومت مصالحتصویر جلد کتاب مجموعه طبقه بندی شده درس و کنکور کاردانی به کارشناسی استاتیک و مقاومت مصالح
امیر میرآخورلی
قیام امام حسین (ع) و انقلاب امام خمینی (ره)تصویر جلد کتاب قیام امام حسین (ع) و انقلاب امام خمینی (ره)
عیسی قاسم