معرفی و دانلود کتاب فیزیک ۲ شب امتحان (یازدهم تجربی) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب فیزیک ۲ شب امتحان (یازدهم تجربی)

کتاب فیزیک ۲ شب امتحان (یازدهم تجربی)

امتحان، مشاوره، درسنامه

۳.۸ امتیاز(از ۵ رأی)
روح اله علی پور

معرفی کتاب فیزیک ۲ شب امتحان (یازدهم تجربی)

کتاب فیزیک ۲ شب امتحان (یازدهم تجربی) نوشته روح اله علی پور مجموعه‌ای از آزمون‌ها و درس‌نامه‌ها برای دانش‌آموزان پایه‌ی یازدهم رشته‌ی علوم تجربی است که بر مبنای محتوای کتاب درسی فیزیک ۲ تنظیم شده است. در این اثر انواع آزمون‌های مبحثی، نوبت اول، نوبت دوم، بیست‌پلاس و آزمون‌های شبیه‌ساز نهایی همراه با پاسخ‌نامه‌ی تشریحی و بارم‌بندی دقیق ارائه شده است. انتشارات خیلی‌ سبز این کتاب را منتشر کرده است. در بخش‌هایی مانند مشاوره‌ی امتحان نهایی، مرور صبح امتحان و درس‌نامه‌ی جمع‌وجور، به جنبه‌ی برنامه‌ریزی و روش امتحان‌دادن هم پرداخته شده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب فیزیک ۲ شب امتحان (یازدهم تجربی)

کتاب فیزیک ۲ شب امتحان (یازدهم تجربی) براساس سرفصل‌های رسمی فیزیک پایه‌ی یازدهم تجربی نوشته شده است. روح اله علی پور در ابتدای کتاب بخشی با عنوان مشاوره و تحلیل امتحان نهایی را قرار داده که در آن اهمیت نمرات نهایی، نقش کتاب درسی به‌عنوان منبع اصلی، شیوه‌ی درست‌نویسی پاسخ‌ها و بررسی سؤال‌های نهایی سال‌های گذشته توضیح داده شده است. در همین بخش نشان داده شده است که در تألیف این مجموعه به متن، تمرین‌ها، مثال‌ها، شکل‌ها و نمودارهای کتاب درسی توجه شده و پاسخ‌نامه‌ها براساس ریزبارم و فرم پاسخ‌برگ آموزش‌وپرورش تنظیم شده‌اند.

در ادامه‌ی کتاب فیزیک ۲ شب امتحان (یازدهم تجربی) مجموعه‌ای از آزمون‌های مبحثی برای هر فصل آمده است که نیمه‌ی اول، نیمه‌ی دوم و آزمون جامع هر فصل را پوشش می‌دهد. سپس آزمون‌های نوبت اول، نوبت دوم، آزمون‌های شبیه‌ساز نهایی و چند آزمون بیست‌پلاس قرار گرفته است که سطح دشواری بالاتری دارند و برای دانش‌آموزانی طراحی شده‌اند که به‌دنبال نمره‌ی کامل هستند.

برای هر آزمون پاسخ‌نامه‌ی تشریحی همراه با بارم‌بندی و آدرس مبحثی ارائه شده است تا مشخص شود هر نکته چه سهمی در نمره دارد. همچنین در انتهای کتاب فیزیک ۲ شب امتحان (یازدهم تجربی) درس‌نامه‌ای فشرده برای مرور نکات مهم هر درس و بخشی با عنوان صبح امتحان (مرور طلایی) دیده می‌شود که روی یک برگ جداشدنی، نکته‌های حیاتی و پرتکرار امتحانی را جمع کرده است.

خلاصه کتاب فیزیک ۲ شب امتحان (یازدهم تجربی)

کتاب حاضر محتوای فیزیک پایه‌ی یازدهم تجربی را در قالب آزمون و مرور جمع‌بندی می‌کند. ابتدا با یک بخش مشاوره‌ای، نقش کتاب درسی، اهمیت تمرین‌کردن سؤال‌های نهایی سال‌های قبل و شیوه‌ی صحیح نوشتن پاسخ تشریحی توضیح داده شده است. سپس برای هر فصل، آزمون‌های مبحثی طراحی شده است که نیمه‌های مختلف فصل و در ادامه کل فصل را پوشش می‌دهد و دانش‌آموز را وادار می‌کند پس از مطالعه‌ی درس‌نامه و کتاب درسی، خود را محک بزند.

بخش بعدی شامل آزمون‌های نوبت اول و دوم است که فرم و سطح دشواری آن‌ها شبیه امتحان‌های مدرسه و نهایی تنظیم شده است. آزمون‌های بیست‌پلاس سطحی بالاتر دارند تا دانش‌آموز با سؤال‌های سخت‌تر هم روبه‌رو شود. پاسخ‌نامه‌های تشریحی با ریزبارم و توضیح نکات کلیدی همراه با درس‌نامه‌ی فشرده و برگه‌ی صبح امتحان، این اثر را به یک بسته‌ی کامل برای مرور و جمع‌بندی تبدیل کرده است.

چرا باید کتاب فیزیک ۲ شب امتحان (یازدهم تجربی) را بخوانیم؟

کتاب فیزیک ۲ شب امتحان (یازدهم تجربی) برای جمع‌بندی هدفمند فیزیک یازدهم طراحی شده است. تنوع آزمون‌ها، شبیه‌سازی امتحان نهایی، بارم‌بندی دقیق پاسخ‌ها و درس‌نامه‌ی فشرده کمک می‌کند نقاط ضعف شناسایی و مهارت پاسخ‌گویی تشریحی تقویت شود. بخش صبح امتحان و توصیه‌های امتحانی نیز برای مدیریت زمان و کاهش استرس محصلان مفید است.

خواندن کتاب فیزیک ۲ شب امتحان (یازدهم تجربی) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب به دانش‌آموزان پایه‌ی یازدهم رشته‌ی علوم تجربی پیشنهاد می‌شود؛ محصل‌هایی که می‌خواهند برای امتحان‌های نوبت اول، نوبت دوم و به‌ویژه امتحان نهایی فیزیک آماده شوند و به‌دنبال مجموعه‌ای از آزمون‌های استاندارد همراه با پاسخ‌نامه‌ی تشریحی و مرور نکات کلیدی هستند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۰ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب فیزیک ۲ شب امتحان (یازدهم تجربی) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابفیزیک ۲ شب امتحان (یازدهم تجربی)
عنوان دیگرامتحان، مشاوره، درسنامه
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه شب امتحان

۱۴۰۱/۰۹/۱۳

خیلی مزخرفه ولی خوبه

ریاضی ۲ شب امتحان (یازدهم تجربی)
امیر زراندوز
زمین شناسی شب امتحان (یازدهم تجربی و ریاضی)
ریحانه شعبان زاده
فیزیک ۲ شب امتحان (یازدهم ریاضی)
روح الله علی پور
شیمی ۲ شب امتحان (یازدهم تجربی و ریاضی)
مهدی براتی
حسابان ۱ شب امتحان (یازدهم ریاضی)
سیدمحمد مدینه
دین و زندگی ۲ شب امتحان (یازدهم ریاضی و تجربی)
سیدهادی هاشمی
شیمی ۱ شب امتحان (دهم ریاضی و تجربی)
محمد وحیدی
تاریخ معاصر شب امتحان (یازدهم)
مهدی کاردان
انگلیسی ۲ شب امتحان (یازدهم)
حمید خزایی
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، شیمی ۳ (دوازدهم)
حسین ایروانی
هندسه ۲ شب امتحان (یازدهم ریاضی)
حسین هاشمی طاهری
آمار و احتمال شب امتحان (یازدهم ریاضی)
محمدجواد نوری
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، تاریخ معاصر (یازدهم)
زهرا نعمتی
فارسی ۲ شب امتحان (یازدهم)
جلال الدین دهقانی
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، آمار و احتمال (یازدهم)
رسول رستمی
عربی ۲ شب امتحان (یازدهم)
بهروز حیدربکی
فیزیک ۳ شب امتحان (دوازدهم تجربی)
مهدی هاشمی
ریاضی ۱ شب امتحان (دهم ریاضی و تجربی)
امیر زراندوز
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، هندسه ۲ (یازدهم)
مسعود مؤدب
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، شیمی ۲ (یازدهم)
عباس سرمایه