معرفی کتاب توکیو
توکیو، پایتخت و مهمترین شهر ژاپن و یکی از شهرهای مهم قاره آسیا و جهان به شمار میرود و نیکو زهادی( -۱۳۴۵)، پژوهشگر به جاذبههای گردشگری این شهر پرداخته است.
در بخشی از این کتاب درباره «معبد سنسوجی» میخوانیم:
«سنسوجی یا آساکوسا کانون، بزرگترین معبد بودایی توکیو و یکی از جاذبههای اصلی این شهر برای توریستها و ژاپنیها به شمار میرود. کامیناریمون یا دروازه رعد با فانوسهای عظیم و خدایان راجین و فوجین که در سال ۹۴۲ میلادی ساخته شده، بازار ناکامیس، دروازه هوزومون، تالار کانون به سال ۶۲۸ با خیل عظیمی از عبادت کنندگان و مجسمه الهه بخشش، گوجونوتو معبدی ۵ طبقه که خاکستر بودا را در خود جای داده، زیارتگاه آساکوسا جیجا، زیارتگاه چینگودو و معبد دنپوین از جمله بناها و جذابیتهای این محوطه محسوب میشوند.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب توکیو و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | توکیو |
| موضوع | گردشگری |