کتاب بنیادهای چاکرا درمانی
معرفی کتاب بنیادهای چاکرا درمانی
«بنیادهای چاکرا درمانی» به قلم «ریدر دایمر»، کتابی کاربردی درباره این روش درمانی در پزشکی سنتی و شرقی است. این کتاب از سه بخش اصلی تشکیل شده است:
چاکراهای خود را بشناسید.
چاکرا درمانی
ورزیده کردن چاکراها
در بخشی از کتاب به نام «مهارتهای بنیادی برای پاک کردن میدان انرژی» میخوانیم:
«در همهی این تمرینها، از شما میخواهم از تصور خودتان برای تجسم تصویری در ذهنتان بهره بگیرید، یا آنچه را پیشنهاد میشود حس کنید. تا آنجا که ممکن است درباهی آن فکر نکنید. بگذارید بدون تقلاّ انجام شود. اگر میتوانید تجسم کنید، چه بهتر.
اگر تجسم روی تصویر باعث دغدغه میشود، نگران نباشید، زیرا شکل از محتوا پیروی میکند. همهی آنچه باید انجام دهید این است که روی آن فکر کنید و پیش از اینکه فکر کامل شود، حرکات را روی سطحی از انرژی انجام دهید. اکنون که شما راحت و آگاه هستید، تجسم (تصور) کنید، یک بندِ (تیرچه، نخ رشته، طناب، سیم، زنجیر، پرتوی از نور، درخت یا هر آنچه در ذهن شما پدیدار میشود) انرژی از چاکرای اول شما اگر مرد هستید در پایین ستون مهرهها، و اگر زن هستید بین تخمدانها جاری میشود و همهی آن به ژرفای مرکز زمین راه پیدا میکند.
این بندِ زمینی شدن شماست. بندِ زمینی شدن خود را به مرکز زمین متصل کنید. هر طور که میتوانید به آن فکر کنید. پیچیدن بند پیرامون مرکز زمین، با بهرهگیری از مغناطیسی غولپیکر یا انداختن لنگر و قلاب کردن به مرکز زمین، از تصور خودتان بهره بجویید.»
به نظرم کتاب جالبی نبود، به غیر چند نکته نکات جدیدی برای من نداشت، اتفاقا مسیرتونم حداقل ده سال دورتر می کنه ، کار کردن روی چاکراهای اصلی و باز شدن ک..... نی بدون آمادگی در نهایت آسیب های جدی
بنیادهای چاکرادرمانی، کتابی مفید و کاربردی درزمینه پاکسازی چاکراها و انرژی درمانی است. از نقاط قوت این کتاب اجتناب از پرگویی و توضیحات ریز فنی برای خواننده تازهکار و بی پیشینه است. ترجمه خوب هم بر روان بودن آن و
من کتاب را نخوندم. من همیشه برام سوال بوده آیا چاکرا واقعا وجود داره؟ چطوری میشه فهمید؟ اگه کسی منبعی در این مورد میشناسه لطفا معرفی کنه. ممنون.
سلام.. بسیار عالی