کتاب آیلین شجاع در جشنواره رنگ ها
معرفی کتاب آیلین شجاع در جشنواره رنگ ها
کتاب آیلین شجاع در جشنواره رنگ ها اثری با ترجمه مجید عاطفی است که در انتشارات دانشنگاران برنا منتشر شده است.
مجموعه کتابهای تصویری "داستان من"، موضوعات متنوع و بسیار ساده را که کودکان میتوانند با آنها روبرو باشند، به تصویر میکشد. این مجموعه کتابهای تصویری، باهدف افزایش قوه تخیل کودکان طراحیشده است و کودکان حتی بدون مطالعه متن ساده این کتابها قادر به فهمیدن موضوع آنها هستند.
ویژگی اصلی این مجموعه کتابها، این است که شما حتی میتوانید با توجه به تصاویر موجود در آن، داستان خودتان را با زبانی که کودک شما بیشتر با آن آشنا هست، تعریف نمایید و حتی از او بخواهید تا داستان خودش را برای شما از روی کتاب تعریف نماید.
آیلین همراه عمویش به جشنواره رنگها رفته است. اما چیزی نمیگذرد که عمویش را گم میکند؛ اما نمیترسد و شروع میکند به دنبال عمو گشتن. او به همه جا سرک میکشد تا اینکه پسرک کوچولویی را میبیند که مانند خودش گم شده است. آیلین خیلی خوب میداند که باید چکار کند!
کتاب آیلین شجاع در جشنواره رنگ ها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن کتاب آیلین شجاع در جشنواره رنگ ها را به تمام بچهها و الدین و مربیان کودک پیشنهاد میکنیم. این اثر برای کودکان گروه سنی پیش از دبستان و بچههایی که سالهای اول دبستان را میگذرانند، خیلی مفید است. بنابراین میتوانید در طول مطالعه کتاب حتماً از کودک خود در رابطه تصاویر سؤالاتی بپرسید و او را حتی وارد تخیل پردازی بکنید.