جملات زیبای کتاب ولگردی در کوچه‎های زبان: یادداشت‎هایی درباره پدیده‎های زبانی | طاقچه
تصویر جلد کتاب ولگردی در کوچه‎های زبان: یادداشت‎هایی درباره پدیده‎های زبانی
off
٪۵۰
subscriptionAvailable

کتاب ولگردی در کوچه‎های زبان: یادداشت‎هایی درباره پدیده‎های زبانی

نوع کتاب
۴.۴ امتیاز(از ۷ رأی)
پدیدآورندگان: 
کوروش علیانی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy
حکیمی
۱۰
ناز= ‌عزیز، ُک= َک= جان، نا= نه، رِنج= رَنج و ی= ی. درنتیجه: نازُک‌نارِنجی= عزیز جان نَرنجی! یعنی اگر این حدس‌ها درست باشد، نازک‌نارنجی در اصل یک جملۀ امری بوده.
حکیمی
۷
معلمی را به یاد دارم که اصرار داشت ننویسم «توی» چون گمانش این بود که «تو» عامیانه است. بنا به توصیۀ او باید می‌نوشتیم «در». طبیعی است که وقتی به جای «توی اتاق» بنویسی «در اتاق»، بعد دیگر به نظرت می‌رسد «خوابیده بودم» هم عامیانه است و به جایش می‌نویسی «مشغول استراحت بودم». شما را نمی‌دانم، اما من خودم وقتی می‌خوابم مشغول چیزی نیستم؛ نه استراحت نه چیز دیگر. بعدها این معلممان از این هم جلوتر رفت و اصرار داشت «در» (همان که ازش می‌روند توی جایی) ننویسیم و بنویسیم «درب» چون به گمان او «در» غلط بود.
حکیمی
۶
«دو کس هستند که در زمانۀ سختی و آسانی[ به یک حال هستند ]؛ یکی دانادل، که بر اثر دانایی و فرزانگی چیزی را سخت نمی‌گیرد و آزار نمی‌بیند و یکی هم نادان که از سر نادانی چیزی را سخت نمی‌گیرد و آزار نمی‌بیند».
هه زار زندگی
۱
هزینه‌های نشر الکترونیک تقریباً صفر است.
n.movahedi
۱
درنهایت، می‌خواهم بگویم اگر با پیکان خستۀ مدل ۵۱ یا با روروئک یا با ماشینِ پنچر بشود در رالی شرکت کرد و برد، با زبان خسته یا ضعیف یا از پا افتاده هم می‌شود خوب فکر کرد.
هه زار زندگی
۰
هزینه‌های نشر الکترونیک تقریباً صفر است.