جملات زیبای کتاب درمان و به سازی رابطه ها | طاقچه
تصویر جلد کتاب درمان و به سازی رابطه ها
off
٪۷۰
subscriptionAvailable

کتاب درمان و به سازی رابطه ها

نوع کتاب
۲.۶ امتیاز(از ۱۱ رأی)
پدیدآورندگان: 
جان گاتمن، مصطفی علیزاده
انتشارات: 
نشر قطره

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy
نازنین بانو
۳
دسته‌ای که بیش از همه مفتون آن هستم و افراد آن را «سرداران ازدواج» می‌نامم، افرادی هستند که چنان از پس حل اختلافات برمی‌آیند که گویی آن اختلاف‌ها در زناشویی شوخی‌هایی بیش نیستند. البته این‌طور نیست که آنان هرگز عصبانی نمی‌شوند و مخالفتی نمی‌کنند ولی در عین مخالفت، رابطه، علاقه و همبستگی را حفظ می‌کنند. به‌جای حالت دفاعی گرفتن و یا احساس آسیب‌دیدگی کردن، با پرتویی از محبت، با علاقه‌ای ژرف و احترامی متقابل به اختلافات خویش چاشنی می‌زنند. به‌نظر می‌رسد در کمال شگفتی، به منابع عظیم خوش‌خلقی، حتا در زمانی که مشاجره می‌کنند، دسترسی دارند. به این طریق تعارض آنان عملاً میوه‌ای شیرین به‌بار می‌آورد و سرچشمه‌ای برای کشف و حل مسایل می‌گردد.
نازنین بانو
۱
اما اگر بخواهید، روابطی طولانی‌مدت و استواری بنا کنید، باید تمایل داشته باشید در همهٔ شرایط انتظارات یک‌دیگر را برآورده سازید. به همین دلیل است که ما در سوگند زناشویی می‌گوییم: «در خوشی و در ناخوشی» به همین دلیل است که مردم عبارت رفیق نیمه‌راه را سکه زده‌اند. ما خواهان رابطه‌هایی هستیم که مردم حتا در زمان‌هایی که خسته‌ایم، کج‌خلق‌ایم، می‌ترسیم، افسرده یا ناکام هستیم، در کنار ما باقی بمانند و ما را ترک نکنند.
مهاجر
۱
مطابق نظر دان وایل روان‌شناس، بسیاری از بگومگوها از مسایلی که نیاز بهبحث دارند و هرگز به بحث گذاشته نمی‌شود، برمی‌خیزد.
میلاد جابری
۱
روزی که جانی شروع به کدگذاری روی این روابط متقابل کرد و با آزمون‌های رضایت داشتن در زناشویی دیگری که گردآورده بودیم مقایسه کرد، روشن شد که آن گفت‌وگوی‌های کم عمق لحظات تعریف شده‌ای در زناشویی زوج‌ها را تشکیل می‌دهد. با گزینش برآورده کردن خواسته‌ها، بی‌اعتنایی کردن و یا درگیر شدن با آن‌ها (کوچک و بزرگ بودن مهم نیست) زن و شوهرها سنگ بنایی را پی می‌گذارند که موفق بودن یا نبودن روابط‌شان را در آینده تعیین خواهد کرد.