دانلود و خرید کتاب جنگ ایران و عراق در اسناد سازمان ملل (جلد نهم) ترجمه محمدعلی خرمی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.

معرفی کتاب جنگ ایران و عراق در اسناد سازمان ملل (جلد نهم)

کتاب جنگ ایران و عراق در اسناد سازمان ملل (جلد نهم) اثری است که به همت محمدعلی خرمی در انتشارات مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس منتشر شده است. این مجموعه ده جلدی دربردارنده اسنادی است که سازمان ملل متحد درباره جنگ ایران و عراق منتشر کرده است.

درباره مجموعه جنگ ایران و عراق در اسناد سازمان ملل

مجموعه کتاب‌های جنگ ایران و عراق در اسناد سازمان ملل مجموعه ده جلدی است که به همت و ترجمه محمدعلی خرمی منتشر شده است. این مجموعه اسنادی را دربر دارد که با عنوان سند مجمع عمومی یا سند شورای امنیت سازمان ملل‌متحد نامیده می‌شود. این اسناد از تاریخ ۲۹ آپریل ۱۹۸۰ مطابق با نهم اردیبهشت سال ۱۳۵۹ یعنی آغاز جنگ تا هجدهم دسامبر ۱۹۹۰ مصادف با ۲۷ آذر ۱۳۶۹ منتشر شده است و در آن درباره جنگ ایران و عراق، عوامل زمینه‌ساز آن و وقایعی نوشته شده است که پس از آتش‌بس رخ داده است. در این مجموعه بیش از ۱۶۰۰ سند از سازمان ملل متحد جمع‌آوری شده است.

در این کتاب‌ها هم می‌توانید به مکاتبات و محتوای نامه‌های هر دو طرف درگیر جنگ دسترسی داشته باشید و هم نامه‌های دبیر کل به سران یا وزیران خارجه دو کشور ایران و عراق را بخوانید. علاوه بر این مواضع و تصمیم‌های مجمع عمومی و شورای امنیت که در قالب بیانیه یا قطعنامه صادر می‌شد، بخش مهم دیگری از مجموعه است که در روند جنگ و مقاطع تعیین‌کننده درگیری صادر شده و بر ماهیت، گسترش، سمت‌ و سو و طولانی‌تر شدن آن اثر گذاشته است.

خواندن مجموعه جنگ ایران و عراق در اسناد سازمان ملل را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

مجموعه جنگ ایران و عراق در اسناد سازمان ملل اثری است برای تمام پژوهشگران و علاقه‌مندان به مطالعات در حوزه دفاع مقدس.

بخشی از کتاب جنگ ایران و عراق در اسناد سازمان ملل (جلد نهم)

 بخشی از نامه موخ ۶ آگوست ۱۹۹۸ نمایندگی دائمی عراق در سازمان ملل خطاب به دبیر کل

شما اگر سياست و شعارها، سخنراني‌ها و اظهارات تمامی مقامات عراق در تمامی سطوح را از زمانی كه حكام ايران آتش جنگ را برافروختند ملاحظه كنيد، خواهيـد ديـد كـه آنهـا هرگز طمعی به خاك ايران نداشته و يا به دنبال سياست توسعه‌طلبی و صدور اين سياسـت نبوده‌اند و عاری از اينگونه شعارهاست.

شما ملاحظه می‌كنيد كه سياست، پيام و تمايل ما به صلح اعم از اينكه در شرايط سخت و دشوار بوديم و يا در اوج پيروزی قرار داشتيم تغييری نكـرد، در حـالی كـه شـما متوجـه شديد كه شعارها و اهداف حكام ايران در شرايط جنگ با توسعه‌طلبی و تجاوز يا هر پيروزی نظامي ديگر، در گرفتن بخشی از زمين ما و عليرغم خسارات و تلفات خويش تغيير كرده و تشديد مي‌شد. لذا ميگويم كه اهـداف و شـعارهای حكـام ايـران در طـی بـيش از ۸ سـال گذشته و تاكنون بر پايه توسعه‌طلبی و تجاوز و طمع استوار بوده است. مقايسـه، بـه وضـوح روشن است كه عراق همواره خواهان صلح بوده است زيرا ما ايمـان داريـم كـه ايـن راه، راه درست زندگی است اگر حق انتخاب زندگی شرافت‌آميز را در دست داشته باشيم. به عـلاوه، عراق با كليه طرحهای صلح از سوی محافـل بـين المللـی از جملـه قطعنامـه ۵۹۸ (۱۹۸۷) شورای امنيت موافقت كرده كه در حقيقت از اين اصول سرچشمه گرفته است، در حالی كه حكام ايران با تمامی مصوبه‌ها و قطعنامه‌هـا از قطعنامـه مـورخ ۲۸ سـپتامبر ۱۹۸۰ شـورای امنيت تا قطعنامه ۵۹۸ ( ۱۹۸۷) اين شورا با آن مخالفت كرده است. 

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۰

سال انتشار

۱۳۸۷

تعداد صفحه‌ها

۹۲۰ صفحه

حجم

۰

سال انتشار

۱۳۸۷

تعداد صفحه‌ها

۹۲۰ صفحه