دانلود و خرید کتاب جنگ ایران و عراق در اسناد سازمان ملل (جلد دوم) محمدعلی خرمی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.

معرفی کتاب جنگ ایران و عراق در اسناد سازمان ملل (جلد دوم)

کتاب جنگ ایران و عراق در اسناد سازمان ملل (جلد دوم) اثری است که به همت محمدعلی خرمی در انتشارات مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس منتشر شده است. این مجموعه ده جلدی دربردارنده اسنادی است که سازمان ملل متحد درباره جنگ ایران و عراق منتشر کرده است.

درباره مجموعه جنگ ایران و عراق در اسناد سازمان ملل

مجموعه کتاب‌های جنگ ایران و عراق در اسناد سازمان ملل مجموعه ده جلدی است که به همت و ترجمه محمدعلی خرمی منتشر شده است. این مجموعه اسنادی را دربر دارد که با عنوان سند مجمع عمومی یا سند شورای امنیت سازمان ملل‌متحد نامیده می‌شود. این اسناد از تاریخ ۲۹ آپریل ۱۹۸۰ مطابق با نهم اردیبهشت سال ۱۳۵۹ یعنی آغاز جنگ تا هجدهم دسامبر ۱۹۹۰ مصادف با ۲۷ آذر ۱۳۶۹ منتشر شده است و در آن درباره جنگ ایران و عراق، عوامل زمینه‌ساز آن و وقایعی نوشته شده است که پس از آتش‌بس رخ داده است. در این مجموعه بیش از ۱۶۰۰ سند از سازمان ملل متحد جمع‌آوری شده است.

در این کتاب‌ها هم می‌توانید به مکاتبات و محتوای نامه‌های هر دو طرف درگیر جنگ دسترسی داشته باشید و هم نامه‌های دبیر کل به سران یا وزیران خارجه دو کشور ایران و عراق را بخوانید. علاوه بر این مواضع و تصمیم‌های مجمع عمومی و شورای امنیت که در قالب بیانیه یا قطعنامه صادر می‌شد، بخش مهم دیگری از مجموعه است که در روند جنگ و مقاطع تعیین‌کننده درگیری صادر شده و بر ماهیت، گسترش، سمت‌ و سو و طولانی‌تر شدن آن اثر گذاشته است.

خواندن مجموعه جنگ ایران و عراق در اسناد سازمان ملل را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

مجموعه جنگ ایران و عراق در اسناد سازمان ملل اثری است برای تمام پژوهشگران و علاقه‌مندان به مطالعات در حوزه دفاع مقدس.

بخشی از کتاب جنگ ایران و عراق در اسناد سازمان ملل (جلد دوم)

به وضوح برای جامعه بین المللی آشکار است جنگ تجاوزگرانه ای که از سوی ایران به عراق در ۴ سپتامبر ۱۹۸۰ تحمیل شد، با بمباران شهرها و روستاهای مرز ی عراق با توپهای ۱۷۵ میلی متری توسط نیروهای نظامی ایران شروع گردید و شهرها و مناطق مسکونی از جمله بصره، خانقین، مندلی، زربا طیه و سایر نقاط هدف قرار گرفته و این حملات ب ه شدت و بدون هیچ ملاحظه ای تقریباً از روزهای نخست جنگ به طور ناجوانمردانه و روزانه ادامه داشته است. 

مسلماً، نهایت دورویی را در این نامه که عراق هیچ علاقه‌ای به صلح ندارد میتوان ملاحظه نمود. در حالی که پرواضح است عراق همواره از تمامی تلاش‌های صلح جویانه جهت خاتمه جنگ حمایت کرده و صادقانه با همه توان در داخل و خارج سازمان ملل جهت نیل به حل و فصل عادلانه و شرافتمندانه جنگ تلاش کرده است و بر کسی پوشیده نیست که رژیم ایران در برابر عدم موفقیت این گونه تلاشها مسئول بوده و به تنهایی در مقابل اراده جامعه بین المللی که از برقراری صلح حمایت می کند، ایستاده است. 

عراق کاملاً آگاه است که جامعه بین المللی فریب دورویی رژیم ایران را که ب ه صورت عادت در آمده است نمی‌خورد و به حقایق اشراف دارد. این رژیم در نامه مذکور از قطعنامه ۳۷/۳ مجمع عمومی مورخ ۲۲ اکتبر ۱۹۸۲ ب ه عنوان قطعنامه تحمیلی از سوی عراق نام برده و در واقع حاکمیت ۱۱۹ کشور را که آزادانه به آن رأی مث بت داده و تنها یک رأی منفی را که همانا رأی رژیم ایران بود زیر سؤال برده است و این دلیل دیگری از عدم توجه رژیم ایران به اراده جامعه بین المللی می‌باشد که تبلور آن مجمع عمومی سازمان ملل است. 

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۰

سال انتشار

۱۳۸۷

تعداد صفحه‌ها

۳۸۴ صفحه

حجم

۰

سال انتشار

۱۳۸۷

تعداد صفحه‌ها

۳۸۴ صفحه