معرفی و دانلود کتاب گرگ‌های مستتر: بررسی علل اختلالات روانی از نِورُوز تا سایکوُز + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب گرگ‌های مستتر: بررسی علل اختلالات روانی از نِورُوز تا سایکوُز

کتاب گرگ‌های مستتر: بررسی علل اختلالات روانی از نِورُوز تا سایکوُز

۲.۳(از ۳ امتیاز)
فرهاد سلمانی فیض
انتشارات:
مرکز نشر کتاب

معرفی کتاب گرگ‌های مستتر: بررسی علل اختلالات روانی از نِورُوز تا سایکوُز

فرهاد سلمانی‌فیض( -۱۳۶۲)، روانشناس بالینی و پژوهشگر است. در بخشی از کتاب می‌خوانیم: «تئوری گرگ‌های مستتر، در واقع احساساتی که افراد را در موقعیت‌های زیستی، روانی، اجتماعی و فرهنگی درگیر می‌کند و با تعیین یا تغییر سبک زندگیشان، آنها را به سمت و سوی نوروز و سایکوز سوق می‌دهد، به گرگ و یا دسته‌هایی از گرگ‌ها تشبیه می‌کند، تا فرد مبتلا بتواند با شناسایی ویژگی‌های هر یک، به مقابله با آنها بپردازد و به گونه‌ای سمبلیک، استعاری و مصورگونه با تفسیری تجسمی و قابل لمس تر، احساسات درونی خویش را به تصویر بکشد و با آنها مقابله نماید. اگر ما بگوییم: انزوا، تردید یا شیدایی، این ها صرفاً چند عبارت هستند و ممکن است هر کسی تعبیری متفاوت از دیگری برای هر کدام از این واژه ها داشته باشد، شاید برخی از افراد آنها را تجربه کرده باشند و برخی هیچ احساس ملموسی نسبت به آنها نداشته باشند. از طرفی محدودیت‌های زمانی و مکانی به درمانگران این اجازه را نمی‌دهد تا بتوانند از طریق آموزش، معنای تمام مفاهیم را به طور مفصل به مراجعین انتقال بدهند؛ چرا که افراد در هر زمان و مکانی که قرار می‌گیرند، هاله‌ای از گذشته‌ی خود را به همراه می‌آورند که مسائلی مانند: مقاومت نسبت به تغییر، تعبیر افراطی، فیلتر ذهنی، نتیجه گیری عجولانه، فکر خوانی یا ذهن خوانی، استدلال هیجانی، برچسب زدن، بایدها و نبایدهای افراطی و مواردی از این دست را بوجود می‌آورد. اما تئوری «گرگ‌های مستتر»، با جان بخشیدن به این احساسات، باورها و تفکرات، امکان برقراری ارتباط واقعی تری را با آنها برایمان فراهم می‌کند...»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب گرگ‌های مستتر: بررسی علل اختلالات روانی از نِورُوز تا سایکوُز و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابگرگ‌های مستتر: بررسی علل اختلالات روانی از نِورُوز تا سایکوُز
فرمت کتابEPUB
شابک۹۷۸-۹۶۴-۷۲۱۸-۱۷-۷

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۵/۱۷

بنده به شخصه از مطالب و محتوا و طرز فکر نویسنده خوشم آمد و پیشنهاد میکنم حداقل یکبار این کتاب را مطالعه کنید و لذت ببرید .