کتاب تایتان ها، قرارداد لازاروس؛ قسمت چهارم (پایانی)
معرفی کتاب تایتان ها، قرارداد لازاروس؛ قسمت چهارم (پایانی)
کتاب تایتان ها، قرارداد لازاروس؛ قسمت چهارم نوشته دن ابنت است که با ترجمه محسن شکاری منتشر شده اس. تایتانها نسل دوم قهرمانها در کمیک هستند که ابتدا فعالیتشان را با همکاری کردن در کنار قهرمانهای اصلی شروع کردهاند و بعد با تغییر نام مستقل شدند.
درباره کتاب تایتان ها، قرارداد لازاروس؛ قسمت چهارم
گروه تایتانها در ابتدا با نام تایتانهای نوجوان فعالیت خود را شروع کردهاند. اعضای اصلی آن رابین؛ دستیار بتمن، واندر گرل؛ دستیار واندروومن، کید فلش؛ دستیار فلش و آکوالد؛ دستیار آکوآمن هستند. این گروه کمکم اعضای دیگری هم میپذیرند و فعالیتشان را به شکل مستقل ادامه میدهند. حتی رابین هم نامش را به نایت وینگ تغییر داد و رهبری این گروه جوان را به عهده گرفت.
این گروه تواناییهای بسیاری دارند و به نوعی نسل تازه قهرمانها هستند که از لیگ عدالت و قهرمانهای اصلی جدا میشوند تا با نام و شهرت خودشان و خارج از سایهی قهرمانهای قبلی فعالیت کنند.
کمیک تایتانها به بخشی از مبارزات این گروه با دث استروک میپردازد. دث استروک یک سرباز جهش یافته است که از ۱۶ سالگی وارد ارتش میشود و فعالیتش را شروع میکند، او با بروز نبوغ خود به سرعت پیشرفت میکند. اما بعد از آزمایش و تقویت قدرتهایش سرپیچی میکند و به عنوان یک مزدور آدمکش فعالیتش را شروع میکند. شخصیت دثاستروک دشمن اصلی تایتانها است اما در بعضی کمیکها علیه لیگ عدالت هم کارهایی انجام داده است.
از قدرتهای او میتوان به قدرت ده مرد و افزایش سرعت، چابکی، استقامت و واکنشهای پیشرفته اشاره کرد. او این توانایی را دارد که در هر زمان از حداکثر ۹۰٪ مغز خود استفاده کند که این موضوع او را به یک نابغه تاکتیکی تبدیل میکند.
در قسمت چهارم این کمیک، که قسمت آخر این کمیک هم هست، دثاستروک که در گذشته پسرش گرَنتو را پیدا کرده است، میخواد هر طور شده سرنوشتش را عوض کند. از طرف دیگه تایتانها با کمک جریکو قصد دارند مانع تغییر گذشته و به خطر افتادن دنیا شوند. آیا آنها میتوانند اینکار را بکنند؟ یا اینکه دثاستروک بالاخره پسرش را نجات میدهد؟
خواندن کتاب تایتان ها، قرارداد لازاروس؛ قسمت چهارم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به دنیای کمیک پیشنهاد میکنیم.
درباره کمپانی DC
کمپانی دیسی اولین شرکت قدرتمند تولید کمیک بود که فعالیتش را از سال ۱۹۳۴ شروع کرد. امروزه دیسی یکی از زیرمجموعههای شرکت برادران وارنر است. DC مخفف Detective Comics است، یعنی داستانهای مصور کارآگاهی. چون قبل از عصر طلایی و ساخت سوپرمن افسانهای این شرکت داستانهای پلیسی چاپ میکرد.
از مهم ترین شخصیتهایی که این کمپانی طراحی کرده، میتوان به؛ سوپرمن، بتمن، واندروومن، زنگربه، جوکر، هارلی کویین، آکوامن، فلش، گرین ارو و فانوس سبز اشاره کرد. مهمترین ویژگیهای قهرمانهای کمپانی دیسی قدرتهای خداگونه و بدنهای تراشیده این قهرمانها است. عموما قهرمانهای این کمپانی بدون عیب و نقص و اشتباهات انسانی در قدرت و مرکز توجه بودند. این قهرمانها خودشان انتخاب نمیکردند که قهرمان باشند.
تا اینکه شرکت دیسی با خلق مشهورترین ابرقهرمان دنیا یعنی بتمن تصمیم گرفت مسیر دیگری برود. بروس وینِ پولدار بعد از سالها زندگی در لذت و خوشی و فسادهای مختلف، تصمیم میگیرد شهر پر ازجرم و جنایت گاتهام را نجات دهد. این شخصیت موج جدیدی از سوپرقهرمانها را ساخت. تا بهحال فیلمهای متفاوتی از داستانهای این کمپانی ساخته شده که میتوان به سهگانه بتمن کریستوفر نولان اشاره کرد. فیلم دوم این مجموعه، اسکار بهترین بازیگر را برای هیث لجر بازیگر جوکر به همراه داشت. امسال نیز اقتباس جدیدی از شخصیت جوکر ساخته شد که سازندگانش برای این فیلم برندهی جایزههای بسیاری شدند.
کسانی که میگن کتاب خشنیه من قبول دارم ولی اگر دث استروک رو بشناسی متوجه اش میشی که چرا خشنه ناسلامتی داریم از یه مزدور صحبت میکنیم . قاتل .خیانت کار که پرد رایبن رو کشته(گرچه پدزشم تبهکار یود) حرف میزنیما
کجای این کتاب خشنه ؟؟ من فیلمش رو هم دیدم ولی بازم از نظر من خشن نیست بلکه باحال و هیجان انگیز هم هست
تو رو خدا رایگانش کنید
این کتاب خیلی خوبه، من فقط قسمت اول این کتاب را داخل ماهواره دیدم اسمشم بود(شکارچیان ترول) من از این داستان خیلی خیلی خوشم اومد چون این قصه هم عاشقانه. هست و هم هیجانی هستش لطفاً خواهش میکنم هرچه زودتر
من خیلی از فیلم ها و کتاب های کمیک درمورد ابر قهرمان و مخصوصا لیگ عدالت و تایتان های جوان خوندم به نظرم این کتاب عالییییییییی بود ولی اخرش یکم ناراحت شدم به خاطر همین یک ستاره کم میکنم
سلام عالی من عاشق مارول و ابرقهرمانان هستم
عالیه این کتاب رو به ۱۳ تا ۱۵ سال توصیه میکنم کتاب خوبی بود اعضای مارول هم بودند اصلا هم خَشِن نبود اصلا (:
از نظر من زیادی خشنه ولی بعضیا دوست دارن پس به سلیقه بقیه احترام میزارم
از دخترا بعید نیست هر چی میبینن بگن خشنه 🙄و این مجموعه تو کمیک سیتی رایگانه