معرفی کتاب یک سقف خورشیدی برای کودکستان ما
کتاب یک سقف خورشیدی برای کودکستان ما داستانی از هانا سورنسن با تصویرگری سون لبرر و ترجمه مینا نظری است. این کتاب در قالب یک داستان خواندنی کودکان را با انرژیهای پایان ناپذیر آشنا میکند.
در این داستان بچه ها با اما و مکس به کودکستان میروند و با آقایی که از شهرداری آمده است آشنا میشوند. خانم سوزان، معلم بچهها به آنها میگوید که قرار است: سقف کودکستان ما خورشیدی شود... بچهها به همراه اما و مکس با سقف خورشیدی و فوایدش آشنا میشوند و یاد میگیرند که چگونه باید مراقب کره زمین باشند.
کتاب یک سقف خورشیدی برای کودکستان ما را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این داستان برای کودکانی که به مدرسه میروند، جذاب است و آنان را با زمین، محیط زیست و انرژیهای پایانناپذیر آشنا میکند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب یک سقف خورشیدی برای کودکستان ما و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | یک سقف خورشیدی برای کودکستان ما |
| حجم فایل کتاب: | ۴.۲ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸۶۰۰۹۶۶۲۸۳۸ |
| تعداد صفحهها: | ۲۴ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۲۰۵۰۰ تومان |

برای افزایش اطلاعات بچهها خوب بود. به خوبی انرژی جایگزین سوختهای فسیلی رو معرفی کرد