معرفی و دانلود کتاب فرمول زندگیت چیه؟ pdf + خلاصه رایگان

۴.۰(از ۱ امتیاز)
انتشارات:
رهام اندیشه

معرفی کتاب فرمول زندگیت چیه؟

کتاب فرمول زندگیت چیه؟ نوشته اکبر زارع و الهام ابویی مهریزی، راهکارهایی برای موفقیت فردی را به مخاطبانش پیشنهاد می‌کند.

در این کتاب با روش‌ها و راهکارهای عملی و کاربردی آشنا می‌شویم که به ما کمک می‌کنند در مسیر زندگی به موفقیت برسیم. در حقیقت این کتاب را می‌توان ادامه کتاب قبلی مولفان دانست که شامل نکات و راهکارهایی برای داشتن یک زندگی بهتر بود. این کتاب مسائل بسیار ساده‌ای را به ما یادآوری می‌کند که هرچند در ظاهر ساده هستند اما می‌توانند سبب ایجاد تغییرات عظیمی در زندگی فردی شوند. علاوه بر این مولفان به شما کمک می‌کنند تا عادات مثبتی را در خود ایجاد کنید و به وسیله آن، در مسیر بهروزی گام بگذارید.

کتاب فرمول زندگیت چیه؟ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام کسانی که تصمیم دارند زندگی و عملکردشان را متحول کنند، پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب فرمول زندگیت چیه؟ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:فرمول زندگیت چیه؟
حجم فایل کتاب:۱.۶۱ مگابایت
شابک:۹۷۸۶۲۲۲۶۴۰۵۳۸
تعداد صفحه‌ها:۸۵ صفحه
قیمت کتاب:۳۵۰۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.