کتاب اصول و ضوابط طراحی ساختمانهای امن
غلامرضا حسینعلیبیگیانتشارات:
فدک ایساتیس٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب اصول و ضوابط طراحی ساختمانهای امن
غلامرضا حسینعلیبیگی( -۱۳۵۹)، کارشناس مهندسی عمران است.
در بخشی از مقدمه کتاب می خوانیم:
«از دیرباز انسان برای مقابله با حملات جانوران درنده به سمت ساخت بناهای مستحکم و ساخت سلاح روی آورد و همچنین برای مقابله با تهدیدات انسانی نیز کارهای مشابهی را انجام داده من الجمله ساخت بناها و دژهای مستحکم و ایجاد دیوار در اطراف شهر و یا ایجاد خندق ، اینها همه از فنون و تاکتیکهایی هستند که پیشینیان ما بدان دست یافتند.
امروزه با توجه به رشد و توسعه علوم و صنعت ، هم شکل و هم ابزارهای تهدید، به لحاظ کمی و کیفی توسعه و رشد یافتهاند و هم اینکه راه های مقابله نیز توسعه خوب و نسبی داشتهاند. امروزه مفاهیمی نظیر حفاظت فیزیکی و پدافند غیرعامل مطرح می باشد و در راستای تامین امنیت و ایمنی برای انسان رشد و توسعه داده شده است. با توجه به توسعه و پیشرفت بشریت ، شکل تهدیدات نیز تغییر یافته است لذا علومی نظیر حفاظت فیزیکی و پدافند غیر عامل نیازمند به روز رسانی مستمر میباشد.
هدف نهایی از این مباحث، دستیابی به روشها و فنونی میباشد که بتوان در مرتبه اول جان انسان و در مرتبه دوم اموال و داراییها را از آسیبهای محتمل محفوظ نگه داشت. آنچه که انسان و اموال را درون خود نگه میدارد و در مقابل تهدیدات و آسیبها محفوظ میدارد، چیزی غیر از ساختمانها و تاسیسات نمی باشد. این یک مفهوم مطلق نیست بلکه نسبی میباشد بدان معنا که عواملی نظیر سیستم، هدایت و مدیریت نیز در این مورد نقش بسزایی دارند».
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب اصول و ضوابط طراحی ساختمانهای امن و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | اصول و ضوابط طراحی ساختمانهای امن |
| حجم فایل کتاب: | ۶.۶ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸۶۰۰۵۲۰۳۸۹۹ |
| تعداد صفحهها: | ۳۱۰ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۳۸۰۰۰ تومان |
مقدمهای بر ایمنسازی لرزهای اعضای غیرسازهای در ساختمانها![]()
پیمان نرج آبادی فام
راهنمای اتصالات در سازههای فولادیغلامرضا حسینعلیبیگی
مدیریت کاربردی پروژههامهدی روحپرور
جادوی کوچینگفاطمه بابایی
آبشناسیهمایون مقیمی
مهندسی مدیریت ساخت (تحلیل و شرح وظایف مدیران کارگاه در پروژههای عمرانی)مظفر کماندار
تکامل اخلاق در پرتو ازدواجکاظم دلیری
رویکرد بهبود کیفیت زندگی بر درمان بیماران مبتلا به سرطانسمانه نصری
مبانی زیست شناسی سلولی آلبرتس؛ جلد اول (فصل ۵، DNA و کروموزوم ها)بروس آلبرتس
مرجع سنسورهای مدرنجیکوب فرادن
آببندها (انواع، استانداردها و نصب)حسن رحیمزاده

کتب خیلی خیلی گران اند خواهشا انصاف داشته باشید برای یه فایل باید اینقدر هزینه بشه ؟؟؟