معرفی و دانلود کتاب اراذل و اوباش؛ جلد اول pdf + خلاصه رایگان

۴.۶(از ۷۳ امتیاز)
اَرن بِلیبی، رژینا قوامی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب اراذل و اوباش؛ جلد اول

کتاب اراذل و اوباش؛ در لباس مبدل، جلد اول از مجموعه اراذل و اوباش است. این مجموعه کتاب تصویری را آرن بلیبی برای کودکان نوشته است و رژینا قوامی به فارسی ترجمه است.

مجموعه کتاب‌هاب اراذل و اوباش داستان چهار دوست عجیب است. یک گرگ، یک کوسه، یک ماهی پیرانا و یک مار. شاید فکر کنید این چهار دوست ترسناک می‌خواهند با هم دنیا را به هم بریزند، اما این‌طور نیست. آن‌ها تصمیم گرفته‌اند به همه ثابت کنند موجودات خوبی هستند و می‌توانند دیگران را نجات دهند.

اراذل و اوباش در هر جلد به سراغ یک مشکل می‌روند و سعی می‌کنند آن را حل کنند اما هر بار اتفاقات خنده‌داری را می‌سازند.

این مجموعه در مرحله اول قضاوت نکردن را به کودکان یاد می‌دهد و در مرحله دوم آن‌ها را با یک داستان باورنکردنی و عجیب همراه می‌کند.

خواندن کتاب‌های مجموعه اراذل و اوباش را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام کودکانی که به دنبال قصه‌های طنز و جذاب هستند پیشنهاد می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب اراذل و اوباش؛ جلد اول و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:اراذل و اوباش؛ جلد اول

۱۳۹۹/۱۲/۰۶

کوتاه و خفن😎🥰 خیلی باحال بود😍❤️

💜
۱۳۹۹/۰۹/۲۴

کتابش جالبه برادم این کتاب را داره و خیلی بامزه هستش و همینطور باحال و جذاب😄😊💖💖💖💗💕❤😍🤩🤩 و اسمش ‌* چهار سابقه دار * هستش😊 پیشنهاد می کنم حتماً بخونید😉

𝘼𝙂𝘿`𝘚𝘶𝘨𝘢
۱۳۹۹/۰۹/۰۲

من یه کتاب دارم که شبیه همینه و اسم چهار سابقه داره که از نشر هوپاست ولی این کتاب از نشر پرتقاله من هردوتا خیلی دوست دارم😂❤ خیلی جالب بود😂😂😂💐👍🏻👌🏻🌷🌼

گمشده در دنیای کتاب ها :(
۱۴۰۲/۰۷/۲۴

این کتاب داستان اراذل و اوباش بزرگ، معروف، ترسناک و خطرناکی را که همه آن ها را می شناسند در خودجای داده است. اما آقای گرگ، آقای مار، آقای کوسه و آقای پیرانا تصمیم گرفته اند که کارهای خوب زیادی...بیشتر

R.k
۱۴۰۱/۰۳/۰۵

خیلی عالی و جذاب انیمیشنش به تازگی ساخته و دوبله شده که حتی خیلی جذاب تر از کتابش بود

mahan
۱۴۰۱/۰۱/۰۲

این کتاب رو یه اونایی که دنبال داستان خوب با طراحی خوب هستن توصیه می کنم من تا جلد ۴ رو خوندم ، دوستش داشتم روند داستان خوب بود. طراحی ها زیبا بود از طاقچه و نشر پرتقال ممنون که امکان خوندن این مجموعه...بیشتر

Arefe
۱۴۰۰/۰۹/۱۵

عالی

The Prisoner @Stiencist
مطمئن نیستم.
۱۴۰۴/۰۷/۲۸

#کتاب-۲ طراحی کمیک و داستان بسیار ساده‌ست و چاپ همه‌ی صفحات دو رنگ سیاه و سفیده. بیشتر مناسب کودکان سنین زیر ۸ ساله. بیشتر شبیه اقتباسی از انیمیشن Bad guys (آدم بدها)‌ست. به نظرم مترجم می‌بایست لحن کتاب رو بیشتر متناسب...بیشتر

Mahdi
۱۴۰۰/۰۵/۱۴

این مجموعه فوق العاده ست و با تصویر های متعددش کمک می کنه که خواننده یک لحظه هم خسته نشه،عالیییی♥️♥️♥️♥️💜🌹

A. Nasrollahi

۱۴۰۵/۰۲/۰۴

دوسش دارم ۲۵ سالمه ولی خوشم میاد از این مجموعه 😂😅

beti1986
۱۴۰۵/۰۱/۱۵

😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻من رایان هستم من خی لی دوست دارم اراذل و اوباش بخونم ممنونم که اراذل و اوباش راساختین😍❤️😘🥰🤩😻😻😻😻😻😻😻😻از طرفه رایان

دان جان
۱۴۰۴/۱۱/۲۹

کتاب بامزه وبا حالی بود جلد های دیگرش را هم من خوندم بهتون پیشنهاد میکنم جلد های دیگرش هم به خونید فوق العاده نبود در اون حد که نظر دادن بقیه به‌نظر من ولی باحال بود و ارزش خوندن داشت

کاربر 4194824
۱۴۰۴/۱۰/۲۵