معرفی و دانلود کتاب لاک‌پشت‌های نینجا؛ قسمت هفتم pdf + خلاصه رایگان

کوین ایستمن، محسن شکاری
انتشارات:
کمیک سیتی

معرفی کتاب لاک‌پشت‌های نینجا؛ قسمت هفتم

کتاب کمیک لاک‌پشت‌های نینجا نوشته کوین ایستمن است که با ترجمه محسن شکاری منتشر شده است. اپریل در آزمایشگاهش چهار لاک پشت با نام‌های لئوناردو، مایکل آنجلو، داناتلو و رافائل، نگهداری می‌کند اما اتفاقاتی که در این آزمایشگاه می‌افتد همه چیز را تغییر می‌دهد.

درباره کتاب لاک‌پشت‌های نینجا؛ جلد هفتم

چهار لاک‌پشت آزمایشگاه به همراه یک موش در فاضلاب رها می‌شوند و تحت تاثیر آزمایش‌هایی که رویشان انجام شده است تبدیل به موجودات غول‌پیکر اما مهربانی می‌شوند که شهر را نجات می‌دهند. در این مجموعه، شاهد درگیری لاکپشت های نینجا با هاب پیر هستیم، ولی هاب پیر چه کسی است و دلیل درگیری‌شان چیست؟ مهم‌تر از آن، چه چیزی باعث می‌شود که لاکپشت‌های کوچولو به لاکپشت‌های نینجا تبدیل شوند؟

لئوناردو، مایکل آنجلو، داناتلو و رافائل، نام‌هایی هستند که اپریل به لاکپشت‌های نازی که برای آزمایش‌هایشان استفاده می‌کنند داده است و از اسپلینتر، موش آزمایشگاهی‌شان متنفر است. ولی ۱۸ ماه بعد همه چیز تغییر می‌کند، در قسمت هفتم این کمیک، ژنرال کرنگ که از بد قولی‌های استاکمن کلافه شده است، به طور سرزده به دیدنش می‌رود. از طرف دیگه هاب پیر که حالا لشکری از ربات‌ها در اختیارش است برای حمله آماده می‌شود. آیا این دفعه هم لاک‌پشت‌ها و پدرشون می‌توانند جلوی دشمنانشان را بگیرند؟

خواندن کمیک لاک‌پشت‌های نینجا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به دنیای کمیک پیشنهاد می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب لاک‌پشت‌های نینجا؛ قسمت هفتم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:لاک‌پشت‌های نینجا؛ قسمت هفتم
عنوان انگلیسی:Teenage Mutant Ninja Turtles