کتاب جوانه
معرفی کتاب جوانه
کتاب جوانه نوشته رضا جلالی یکی از کتابهای مجموعه کالک تشکیلات است. این کتاب به بحث رشد و کادرسازی در تشکلهای دانشجویی در بسیج میپردازد.
بسیج دانشجویی به عنوان یکی از بزرگترین ظرفیتهای انقلاب اسلامی در این جنگ و بسیجیان دانشجو به عنوان افسران آن، نقطە امید انقلاب در پیروزی نهایی و تشکیل حکومت بزرگ اسلامی محسوب میشوند، ولی تأثیرگذاری این چنینی نیازمند طرح و نقشە راه مدون هم در حرکت کلان و هم در هریک از مأموریتها است. چنین نقشە راه جامعی باید به تصویر مطلوب بسیج دانشجویی در افق نگاه مقام معظم رهبری و سپس ترسیم دکترین جنگ نرم پرداخته و با محوریت بخشیدن به این جهتگیری، در راستای اعتلای نقش آفرینی بسیج دانشجویی، برش محتوایی و عملیاتی هریک از معاونتهای مأموریتی را مورد نظر قرار دهد.
کتابهای این مجموعه راههای ساخت تشکلهای بسیج را شرح میدهد.
خواندن کتاب جوانه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به تشکلهای دانشجویی پیشنهاد میکنیم
یکی از کتابهای بسیار خوب و مبنایی در حوزه فعالیت دانشجویی. با اینکه کتاب خیلی عملیاتی نیست اما به نظرم کسایی که میخوان فعالیت دانشجویی داشته باشند حتما باید یبار این مبانی رو بخونن
عالی برای کار تشکلی فوق العاده کاربردی است...
این کتاب شما رو به وارسی خودتون وامیداره و دلایلی برای شروع فعالیت میده که در عین منطقی بودن بسیار امید بخشه . در ادامه تمامی نکاتی که در طول فعالیت بهش برخواهید خورد رو پوشش میده و در یک
برای فعالین بسیج دانشجویی توصیه میکنم
سلام و درود من این کتاب رو خریدم از حسابمم پول کسر شد. اما این کتاب برای من فعال نشد. درستش کنید.