برای خرید و دانلود کتاب مغناطیس نوشته رضا حیدریسورشجانی و خواندن و شنیدن هزاران کتاب الکترونیکی و صوتی دیگر، اپلیکیشن طاقچه را رایگان نصب کنید.
مغناطیس نوشته رضا حیدری سورشجانی از مجموعه کتابهای کالک تشکیلات انتشارات سازمان بسیج دانشجویی است که به مبانی جذب و مخاطبشناسی برای تشکلهای دانشجویی میپردازد.
جذب و کادرسازی در بسیج دانشجویی یکی از اهداف مهم محسوب میشود؛ زیرا تربیت نیروی خالص و متعهد برای ماندگاری این نهاد اجتماعی و سیاسی از واجبات است. در این کتاب اصول مهم جذب از جمله مقدمات، تربیت در بستر جذب، تعاریف ساختاری جذب، فرایند جذب، مخاطبشناسی و گرفتن ارتباط موثر با افراد مستعد و... با جزيئات تشریح شده است.
بسیجیان فعال دانشجو و علاقهمندان به فعالیت در سازمان بسیج دانشجویی.
دستهبندی | |
تعداد صفحات | ۲۱۶ صفحه |
قیمت نسخه چاپی | ۴۰,۰۰۰ تومان |
نوع فایل | |
تاریخ انتشار | ۱۳۹۹/۰۶/۰۱ |
شابک | ۹۷۸-۶۲۲-۹۶۳۸۲-۱-۷ |
مشاهده همه نظرات (۵)صفحه آرایی خوبی داره محتوای کتاب هم کاربردی و روونه توصیه میکنم اگه میخواید جذب تشکیلاتی انجام بدید این کتاب رو بخوونید
این کتاب بخوبی توضیح داده که چجوری مخاطب دانشجو رو میتونی بشناسی و متناسب با اون رفتار و برنامه داشته باشی، چجوری با استفاده از دانشجویان تازه جذب شده دوستاشون رو هم وارد تشکل کنی، چه مراحلی رو به ترتیب
پیش بسوی برنده شدن مسابقه کتابخوانی کالک تشکیلات ✌️
واقعا چرا این کتابها حالت اسکن شده هستن 🥺 ای کاش مثل کتابای دیگهی طاقچه قرارش میدادین تا امکان هایلایت و کپی کردن داشته باشیم...
جای همچین محتوایی برای یاددادن فنون جذب در تشکل های دانشجویی واقعا خالی بود خداقوت به همه دست اندرکاران