کتاب ترنس و تراجنسی
راهنمای کاربردی برای روانشناسان و عموم علاقمندان
معرفی کتاب ترنس و تراجنسی
کتاب ترنس و تراجنسی نوشته حسین شاره است. این کتاب راهنمای کاربردی برای روانشناسان و عموم علاقمندان است. ملال جنسیتی چیست؟ چه تأثیری بر زندگی افراد دارد؟ اصطلاحاتی مانند بیناجنسی، همسوجنسی و تراجنسی چه معنایی دارند؟ این کتاب، در نوع خود منحصر به فرد است، چرا که راهنمایی ساده و قابل فهم را برای درک اصطالح شناسی، مفهوم ملال جنسیتی و واقعیت روزمره آن ارائه میدهد.
ترنس در کنار متخصصان، کتابی برای همه است. این کتاب به زبان ساده ملال جنسیتی، نحوه اثر آن بر افراد و درمانهای در دسترس پزشکی و روانشناختی را توضیح میدهد.
خواندن کتاب ترنس و تراجنسی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به روانشناسی و پژوهشگران این رشته پیشنهاد میکنم
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب ترنس و تراجنسی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | ترنس و تراجنسی |
| حجم فایل کتاب: | ۴۱.۳۷ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸۶۲۲۶۸۴۱۴۴۳ |
| تعداد صفحهها: | ۳۳۰ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۳۵۰۰۰ تومان |

زندگی با شرایط ما ترانسا خیلی سخته خواهش میکنم با کامل کردن اطلاعاتتون راجبه ترنسها سختی وعذاب زندگی ما رو کم کنید در هر حال ما همه شما مردم خوب کشورمون رو دوست داریم .
امیدوارم دیدگاه سنتی مردم که در مورد ما ترنس ها دارن بهتر بشه. زندگی یک باره و همه حق دارن به زیبایی تمام بگدروننش
کتاب خیلی خوبی بود قشنگ توضیح داده بود و نگاه افراطی هم نداشت