معرفی کتاب رفیق خوشبخت ما
رفیق خوشبخت ما شامل منتخبی جذاب از زندگینامه و متن وصیتنامه شهید بزرگوار ، سردار حاج قاسم سلیمانی است.
در کتاب رفیق خوشبخت ما، مخاطب در هشت فصل مختلف ، مصداقهای متعالی اخلاق ، عبادت و اخلاص سیدالشهدای مقاومت، شهید سردار حاج قاسم سلیمانی را به تماشا خواهد نشست.
کتاب رفیق خوشبخت ما با قلمی روان به همراه عکس و تصویرگریهای جذاب نگارش شده و با استفاده از تکنولوژیهای جدید نظیر کیوآرگرافی و واقعیت افزوده مخاطب را از طریق فیلمهای متنوع با این شهید بزرگوار بیشتر آشنا میسازد.
خواندن کتاب رفیق خوشبخت ما را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به ادبیات پایداری و سرگذشتنامه شهدا.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب رفیق خوشبخت ما و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | رفیق خوشبخت ما |
| حجم فایل کتاب: | ۲.۶۴ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸۶۲۲۶۸۵۲۸۲۱ |
| تعداد صفحهها: | ۱۰۸ صفحه |
| قیمت کتاب: | رایگان |

با سلام و عرض احترام : عرضم به حضور انورتون که چندتا خاطره از کتاب تکراری بود؛ یعنی چندتا از این خاطرات رو در کتابهای " حاج قاسم " و " ذوالفقار " هم داریم. نکتهی دوم اینکه خاطرات خیلی کم بود...بیشتر
من بسیار حاج قاسم را دوست دارم ❤ کتاب بسیار خوبی بود
بسیار بسیار عالی بود. خداوند جزای خیرتان دهد. روح ما را صیقل داد و مسیر را به ما نشان داد
فوق العاده 👌👌
روایت های کوتاه از زبان حاج قاسم درباره دیگران و از زبان دیگران درباره حاج قاسم عزیز... بسیار جذاب بود و داغ دلتنگی یک ساله مون رو تازه کرد...
عالی است پیشنهاد میکنم بخوانید
با اندک تورقی که داشتم ، سبک کلی کتاب رو دوست داشتم . روح حاج قاسم شاد که جایش به شدت خالی ست .
این کتاب از نظر آموزشی ویاد شهیدان خیلی خوب است
کتاب بسیار زیبا وخواندنی و درس آموز
👌👍
حاج حسن شیخ بابایی بسیار عالی
یک کتاب عالی و جذاب بود توصیه میکنم بخونید
کتاب خوبی بود امیدوارم راه سردار سلیمانی عزیز به لطف حق تعالی و هوشیاری مردم مسلمان ایران و جهان ادامه یابد روحش شاد یادش گرامی و راهش پر رهرو باد
نکات خواندنی از زندگی سردار دلها حاج قاسم سلیمانی عزیز.ازسخنان ایشان وخاطرات در مورد ایشان .حیف که از دنیای فیزیکی ما رفت وچه خوش که فیض شهادت که عاشقش بود نصیبش شد
سردار دلها قاسم سلیمانی است. خاطرات سردار مانند نامش شیرین و آموزنده است. با خواندن و مطالعه کتاب راه عاشقی ووصل شدن را یاد می گیریم