کتاب ماهنامهٔ خیمه ـ شماره ۱۳۶ ـ تیر و مرداد ۱۳۹۹
معرفی کتاب ماهنامهٔ خیمه ـ شماره ۱۳۶ ـ تیر و مرداد ۱۳۹۹
در این شماره از «ماهنامۀ دینی، فرهنگی، مجالس حسینی» میخوانیم:
- سرمقالۀ محمدرضا زائری / سختترین دوران در تجربۀ دینداری و دینمداری
- مهدی نصیری این روزها با نظرات خود غوغایی به راه انداخته است / باید از اجبار در دینیکردن جامعه دست برداریم
- روایتی از تلاشهای یک روحانی در بین جماعتی که به خلافکاری مشهور بودند / آخوند محلۀ موادفروشها
- چهرۀ ماه (آیتالله سیدهادی خسروشاهی) / فقدان حافظۀ تاریخی جهان اسلام معاصر
- پروندۀ «چالش دینداری و کرونا» مروری بر مهمترین حاشیههایی که کرونا در حوزۀ دینداری ایجاد کرد / لیسیدن ضریح و توطئۀ ترامپ
- پروندۀ «چالش دینداری و کرونا» حجتالاسلاموالمسلمین ایازی معتقد است که باید به نقش علم و دین دقیقتر توجه کنیم / کرونا از سنخ عذاب الهی نیست
- پروندۀ «چالش دینداری و کرونا» رسول رسولیپور از تأثیر کرونا بر نگاه فیلسوفانه میگوید / تقویت الاهیات امید
- پروندۀ «چالش دینداری و کرونا» حجتالاسلام تقوی نقدهایی به نوع دینداری این روزها دارد / به خدا تهمت نزنیم
- پروندۀ «چالش دینداری و کرونا» حجتالاسلام شریعتمداری معتقد است که نباید اصل آموزههای دینی را به کارکردها گره زد / دین قرار نیست مشکلات پزشکی را حل کند
- در حاشیۀ کنایۀ سروش؛ شیخ حسین انصاریان پاسخی داد که خواندنی است / آرزو دارم روضهخوان امام حسین(ع) باشم
- مروری بر خاطرات حجتالاسلام ربانینسب که آغازگر روش نوین آموزش قرآن بوده است / قرائتی از پشت شیشه نگاه میکرد
- چالش همخوانی یک قاری ایرانی و یک خوانندۀ زن آمریکایی / فیلم مشترک با جنیفر
- تاملی درباب الگو، کودک و داستان / داستانهای ما زنگ دیکته است، داستانهای آنها زنگ تفریح
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب ماهنامهٔ خیمه ـ شماره ۱۳۶ ـ تیر و مرداد ۱۳۹۹ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | ماهنامهٔ خیمه ـ شماره ۱۳۶ ـ تیر و مرداد ۱۳۹۹ |
| موضوع | مجلات تخصصی |
| انتشارات | ماهنامه خیمه |
| سال انتشار نسخه فیزیکی | ۱۳۹۹/۰۵/۲۰ |
| فرمت کتاب | |
| حجم فایل کتاب | ۱۹.۷۷ مگابایت |
| تعداد صفحهها | ۸۴ صفحه |
| قیمت کتاب | ۱۵۰۰۰ تومان |
کتاب (مجله) ۳۶۵ از کتابخانه همگانی ، مطالب این شماره هم خوب و خواندنی بودند مخصوصا پرونده مربوط به ویروس کرونا و دینداری !