کتاب دوهفتهنامه همشهری دانستنیها _ شماره ۲۵۰ ـ نیمه اول مرداد ۹۹
خواندن نظراتمعرفی کتاب دوهفتهنامه همشهری دانستنیها _ شماره ۲۵۰ ـ نیمه اول مرداد ۹۹
در این شماره میخوانیم:
مشروعه، نه مشروطه
عجيبتر از علم
ماجرای جدید
ميز و بازی
دوهفته نامه دانستنیها ـ نیمه دوم شهریور ۱۴۰۰ ـ شماره ۲۶۹دو هفته نامه دانستنیها ـ شماره ۲۶۸ ـ نیمه اول شهریور ۱۴۰۰دوهفته نامه دانستنیها ـ شماره ۲۶۷ ـ نیمه اول مرداد ۱۴۰۰دوهفته نامه دانستنیها ـ شماره ۲۶۶ ـ نیمه دوم تیر ۱۴۰۰دوهفته نامه دانستنیها ـ شماره ۲۶۵ ـ نیمه اول تیر ۱۴۰۰دوهفتهنامه همشهری دانستنیها ـ شماره ۲۶۴ ـ نیمه اول خرداد ۱۴۰۰دوهفته نامه دانستنیها ـ شماره ۲۶۳ ـ نیمه دوم اردیبشهت ۱۴۰۰دو هفته نامه دانستنیها ـ شماره ۲۶۲ ـ نیمه اول اردیبشهت ۱۴۰۰دو هفته نامه همشهری دانستنیها ـ شماره۲۶۱ ـ نوروز ۱۴۰۰دوهفته نامه همشهری دانستنیها ـ شماره ۲۶۰ ـ نیمه اول اسفند ۹۹
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
من از اونجایی طرفدار گروه بی تی اس هستم این مجله رو خوندم ، اصلا انتظار همچین چیزی رو نداشتم که تو ایران درباره کیپاپ مجله منتشر بشه ، به تمامی طرفداران کره و صنعت موسیقی کره ( کیپاپ )
چه بخوایم چه نخوایم کی پاپ الان بین نوجوونا و جوونا خیلی محبوبه. این که یه مجله بیاد این قضیرو منطقی و درست و بدون جبهه گیری مخالف و موافق(حالا شاید یکم موافق) بررسی کنه هم برای خود طرفدارا خوبه
این مجله یکی از بهترین دانستنی هایی بود که تاحالا دیدم.... شک نکنید 💜
این عالیه واسه منی که یه ارمی هستم هم هالی بود😍😍😍❤
من خیلی خوشحالم که یک ناشر ایرانی درمورد موج کرهای و کی پاپ.... نوشته و مخصوصا از بی تی اس 💜 ممنوووون.
عکس های توی مجله چاپی تو الکترونیکی نبود😐ولی در کل خیلی خوب بود.
عالی بود😊
عالیییییه آرمی ها بخرین
واقعا کامل بود ... خوشم اومد...
خیلی خوب بود همه چی در مورد گروه های کره ای توضیح داده شده بود کم بود ولی عالی بود به عنوان آشنایی جزئی ✌✌👌👌😍😍