معرفی و دانلود کتاب کتاب کار ریاضی ششم ابتدایی pdf + خلاصه رایگان

کتاب کتاب کار ریاضی ششم ابتدایی

۳.۹(از ۳۵ امتیاز)
اصغر جوکار

معرفی کتاب کتاب کار ریاضی ششم ابتدایی

کتاب کار ریاضی ششم (یار مهربان) نوشته اصغر جوکار است.

کتاب ریاضی ششم با توجه به اهداف برنامه درس ملی بیشترین تا کیدش بر پرورش قوه تفکر ، تعقل و رشد توانایی حل مساله است . لذا کتاب کارریاضی ششم جهت تسهیل و تحقق اهداف مشخص شده تدوین شده است . در این کتاب مراحل درک کردن، کشف کردن، استدلال، بررسی و حل مسائل لحاظ شده است تا زمینه تفکر، تعقل و رشد توانایی حل مسائل را در دانش آموزان ایجاد کند.

درباره کتاب کتاب کار ریاضی ششم ابتدایی

شیوه آموزش مفاهیم کتاب به طور دقیق مبتنی بر کتاب درسی است در این کتاب جهت آشنایی دانش آموزان با مفاهیم هر درس مطالب در قالب درسنامه ارائه شده است. که به صورت یادآوری، نکته، تعریف و .... به یادگیری دانش آموز کمک می‌کند.

دانش آموزان هنگام استفاده از این کتاب پس از آشنایی با مفاهیم هر درس جهت تثبیت یادگیری، سوالات وتمرینات متنوعی در پایان هر درس را حل می‌کنند. این سوالات در واقع مفاهیم همان درس را مورد ارزیابی قرار می‌دهند و به صورت جا خالی، درست و غلط، چهار گزینه‌ای، مساله و.... ارائه شده است.

ارزشیابی پایانی: این ارزشیابی در پایان هر فصل قرار داده شده است و دانش آموزان را در زمینه مطالب همان فصل مورد ارزیابی قرار می‌دهد ونقاط ضعف دانش آموز در زمینه‌های مختلف را مشخص می‌کند.

ارزشیابی نوبت اول و دوم: سوالات این دو نوبت امتحانی متناسب با نوبت اول و دوم طراحی شده و در زمان مناسب قرار داده شده تا به ارزیابی دانش‌آموز بپردازد و در دانش آموزان ایجاد آمادگی کند.

خواندن کتاب کتاب کار ریاضی ششم ابتدایی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دانش آموزان و معلمان پایه‌ی ششم ابتدایی پیشنهاد می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کتاب کار ریاضی ششم ابتدایی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:کتاب کار ریاضی ششم ابتدایی
قیمت کتاب:۲۰۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه یار مهربان

mrf
۱۳۹۹/۰۵/۱۳

این کتاب ذهن آدم را باز تر می کند و برای تمرین ریاضی عالی هست این کتاب را برای بچه هایی که میخواهند ریاضی یشان در ششم بهتر شود پیشنهاد میکنم

۱۴۰۱/۰۹/۱۱

سلام کتاب خوبیه، آبا این کتاب پاسخنامه داره؟

saba
۱۴۰۰/۰۱/۲۵

این کتاب عالیه توصیه میکنم حتماً بخریدش

Parinaz
۱۳۹۹/۱۱/۱۸

خیلی ریاضی رو تقویت میکنه و همینطور برای کلاس پنجمی ها که میخوان ریاضی ششم رو تازه یاد بگیرن خیلی خوبه عالی خیلی ممنون از نویسنده این کتاب حتما توصیه میکنم بخریدش

mohammad

توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۵/۰۱/۰۵

خیلی بد

۱۴۰۴/۰۱/۰۶

این کتاب یک کتاب فوق العاده که به عنوان جزو و... می توان استفاده کرد من ریاضیم ضعیف بود با این کتاب واقعاااااا مسیر منو عوض کرد🌼