دانلود رایگان دو هفته نامه روشن ـ شماره ۳ ـ نیمه اول دی ۹۳ | طاقچه

انتشارات:مجله روشن
امتیاز:
۲.۹از ۳۰ رأیخواندن نظرات

معرفی دو هفته نامه روشن ـ شماره ۳ ـ نیمه اول دی ۹۳

دو هفته نامه روشن ـ شماره ۳ ـ نیمه اول دی ۹۳ *** دو هفته‌نامه فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی مدیر مسئول: امیرمسعود علمداری سردبیر: روزبه کریمی
مامان نقّاش
۱۳۹۷/۰۳/۱۸

مقایسه ی مناسبی نبود الحق!! در ضمن چطور برای مبارزه با حجاب تشکل صورت بگیره و کار هایی انجام بشه نامتعارف نیست، اونوقت یکی مثل ایشون تبلیغ حجاب و کار فرهنگی بکنه اسمش میشه کار نه چندان معمول؟؟ من خودم

نسیم
۱۳۹۵/۱۰/۱۵

خجالت آور است که گمان می کنند ایشان به خاطر شهرت دچار این تغیبر و تحول شده اند.اگر اینطور نباشه که نیست به نظرم باید به خدای خانم چرخنده پاسخگو باشند... خیلی سخت است "سعادت خواهی" ات را "شهرت طلبی" بدانند!!!

mir
۱۳۹۵/۱۰/۰۳

خدا را شکر یک بازی گر داریم که فرهنگ ایرانی اسلامی رو بدنیا نشون بده

جواد
۱۳۹۷/۰۳/۰۶

خانوم چرخنده یه زن مومن واقعیه

nwshak
۱۳۹۷/۰۳/۰۷

اگر فکر میکنید که این خانم تصمیم گرفته که مومن واقعی باشه واقعا متحول شده حرفی نیست! اگر هم دوستش ندارید و فکر میکنید که میخواد دیده بشه و برای جلب توجه این کارارو میکنه باید بگم شما ندونسته دارید ایشونو

نسیم
۱۳۹۵/۱۰/۱۵

یک نفر هم که از این جامعه به اصطلاح هنری به فرهنگ و دین خودش می رسه این همه حرف براش درمیارن...ای بابا خب اشکالی داره به راهی رسیده که درسته؟؟؟

روان
۱۳۹۵/۰۷/۲۱

از دوستانی که آرامش خودشونو حفظ میکنن سپاسگزارم، فکر میکنم علت از کوره در رفتن ما در بحث کردن صرفا فقدان اطلاعات و علم کافی نسبت به موضوع مورد بحثه، اینجا مکان خوبیه برای مطالعه و افزایش آگاهی، بهتره سعی

Hosna
۱۳۹۵/۰۸/۱۸

متاسفانه بعضی از افراد برای کسانی که قدر خودشونو میدونن ارزش قائل نیستند

ام البنین
۱۳۹۵/۰۷/۰۲

کاش قدر هنرمندانی مانند خانوم چرخنده رو بدونیم. ایشون هنرمند خوبی هستن.

غزال
۱۳۹۵/۰۶/۰۵