معرفی و دانلود کتاب هتل نیوسایت pdf + خلاصه رایگان

ابوالقاسم وردیانی
categoryدسته‌بندی:
دفاع مقدس، خاطرات

معرفی کتاب هتل نیوسایت

کتاب هتل نیوسایت، نوشته ابوالقاسم وردیانی است که در انتشارات روایت فتح به چاپ رسیده است.

انتشارات روایت فتح که در زمینه چاپ کتاب‌های دفاع مقدس، خاطرات شهدا و ادبیات پایداری فعالیت‌های گسترده‌ای دارد، از زیرمجموعه‌های بنیاد فرهنگی روایت فتح است. بنیاد فرهنگی روایت فتح متولی جشنواره‌های بین‌المللی فیلم مقاومت، جشنواره تئاتر مقاومت، جشنواره هنر مقاومت است و در حوزه‌های تئاتر و هنرهای نمایشی، مستند، سینما، هنرهای تجسمی، ادبیات و رسانه فعالیت دارد.

کتاب هتل نیوسایت، زندگی‌نامه شهید دکتر محمد‌علی رهنمون است.

خواندن کتاب هتل نیوسایت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

علاقه‌مندان به ادبیات پایداری و سرگذشت‌نامه‌های شهدا.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب هتل نیوسایت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابهتل نیوسایت
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۷/۰۳/۱۲
فرمت کتابPDF

sara
۱۴۰۲/۰۲/۳۰

بسیااار کتاب عالی بود شخصیت پردازی خیلی خوبی داشت خیلی عالی همه صحنه ها روایت شده بود و امیدارم که بتونیم راه دکتر رهنمون رو ادامه بدیم...!:)

Mahdiyeh
۱۴۰۴/۰۷/۲۷

خیلی قشنگ بود🥲 تکه ای از تاریخ ناگفته و نانوشته... امیدوارم بتونیم راهشون رو ادامه بدیم.

رفیع پور
۱۴۰۴/۰۳/۱۶

دفاع مقدس دریچه‌ای به کربلا بود ⚘⚘⚘ آمده بود تا گوهر وجود شهیدان رو نمایان کنه و اونا رو ببره تا ملکوت اعلا، تا عرش الهی

کتاب علی تجلایی؛ یادگاران ۳۱تصویر جلد کتاب کتاب علی تجلایی؛ یادگاران ۳۱
سمانه زالی
بی تو پریشانمتصویر جلد کتاب بی تو پریشانم
زینب پاشاپور
شهید سید کمال قریشی؛ نیمه پنهان ماه ۲۰تصویر جلد کتاب شهید سید کمال قریشی؛ نیمه پنهان ماه ۲۰
لیلا باقری
سر سر؛ عبدالله اسکندری (مدافعان حرم ۲)تصویر جلد کتاب سر سر؛ عبدالله اسکندری (مدافعان حرم ۲)
نجمه طرماح
به مجنون گفتم زنده بمان؛ شهید مهدی باکریتصویر جلد کتاب به مجنون گفتم زنده بمان؛ شهید مهدی باکری
فرهاد خضری
کتاب محمد‌علی رهنمون؛ یادگاران ۱۶تصویر جلد کتاب کتاب محمد‌علی رهنمون؛ یادگاران ۱۶
محمد رضاپور
دلم پرواز می خواهدتصویر جلد کتاب دلم پرواز می خواهد
پریسا محسن پور
کتاب مهدی باکری؛ یادگاران ۳تصویر جلد کتاب کتاب مهدی باکری؛ یادگاران ۳
طه فروتن
شهید علی تجلایی؛ نیمه پنهان ماه ۲۲تصویر جلد کتاب شهید علی تجلایی؛ نیمه پنهان ماه ۲۲
راضیه کریمی
سعید جان‌بزرگی به روایت زهرا صبوری همسر شهید (جلد پنجم)تصویر جلد کتاب سعید جان‌بزرگی به روایت زهرا صبوری همسر شهید (جلد پنجم)
هاله عابدین
آخرین امدادگرتصویر جلد کتاب آخرین امدادگر
پریسا محسن پور
سید محمد‌علی جهان‌آرا؛ یادگاران ۲۰تصویر جلد کتاب سید محمد‌علی جهان‌آرا؛ یادگاران ۲۰
فرزانه مردی
کتاب مصطفی ردانی پور؛ یادگاران ۸تصویر جلد کتاب کتاب مصطفی ردانی پور؛ یادگاران ۸
نقیسه ثبات
جواد فکوری؛ آسمان ۲تصویر جلد کتاب جواد فکوری؛ آسمان ۲
زهرا مشتاق
ایوب بلندی؛ به روایت شهلا غیاثوند همسر شهید (جلد سوم)تصویر جلد کتاب ایوب بلندی؛ به روایت شهلا غیاثوند همسر شهید (جلد سوم)
زینب عزیزمحمدی
تو که آن بالا نشستی؛ شهید مهدی زین‌الدینتصویر جلد کتاب تو که آن بالا نشستی؛ شهید مهدی زین‌الدین
احمد جبل‌عاملی
مرتضی‌ آیینه زندگی ام بودتصویر جلد کتاب مرتضی‌ آیینه زندگی ام بود