کتاب پیدایش انسان
معرفی کتاب پیدایش انسان
کتاب پیدایش انسان نوشته حامد وحدتی نسب است که با مقدمهی عباس علیزاده و پروفسور جفری جورج اندرسون کلارک منتشر شده است. این کتاب قصد دارد جامعترین اطلاعات درمورد پیداشیش انسان را در اختیار خوانندگان قرار دهد.
درباره کتاب پیدایش انسان
این کتاب تعریفی تازه برای درک عمیق بسیاری واژههای کلیدی، پیش روی خواننده میگذارد؛ همچنین بیان مفاهیم ساده و نیز طرح ابهاماتی که هنوز نمیتوان دربارهاش نظر قطعی داد. نویسنده امیدوار است کتاب حاضر راهگشای پژوهشهای دانشجویان و دانشدوستان علاقهمند به پیشینهی انسان باشد. پرسش دربارهی منشأ انسان و اینکه چگونه، چرا، کی، و از کجا بدین نقطه رسیدهایم از زمره بحث برانگیزترین مباحث علمی است. بیگمان تمامی مردمان زندهی امروزی انسان مدرن هستند، ولی پژوهشهای یک دههی اخیر نشان دادهاند که نمودهای زیستی، رفتاری و ژنتیکیِ مدرن شدن در زمان و مکانی منحصربهفرد و به یکباره بروز نیافتهاند. این کتاب سیر این تغییر را نشان میدهد و اطلاعات دقیق و مفیدی در اختیار خواننده قرار میدهد.
خواندن کتا پیدایش انسان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام دانشجویان و پژوهشگران و علاقه مندان به باستانشناسی پیشنهاد میکنیم
من با پادکست `` خداحافظ آفریقا `` با دکتر وحدتی نسب آشنا شدم و اونقدر از سخنان علمی ارزشمند ایشون لذت بردم که الآن با ذوق فراوان میخوام این کتاب رو مطالعه کنم 😊
آقای وحدتی نسب یک دانشمند خبره و بینظیر هستن .پادکست خدا حافظ آفریقا ی ایشون فوق العاده شنیدنی است این کتاب وسایر کتاب های ایشون که ترجمه وتحریر شدند بسیار شگفت انگیز هستند
اگه علاقه مند به اینجور کتاب ها هستین کتاب میمون برهنه رو پیشنهاد میکنم 😊
این کتاب منو یاد ترم اول رشته باستان شناسی میندازه🥺 فوق العاده است بخونیدش و به اجدادمون و مراحلی که طی کردن فکر کنید
عالی بود
عالی