کتاب خانهی خوکهای شلخته!
معرفی کتاب خانهی خوکهای شلخته!
کتاب خانهی خوکهای شلخته! اثر هانس ویلهلم داستانی خواندنی از یک خوک کوچولوی تنها و شلخته است که هیچ دوستی ندارد.
داستان بامزهی خانهی خوکهای شلخته! را با ترجمهی فاطمه نعناکار و علی سلیمانی بخوانید و از دیدن تصاویر زیبای کتاب، لذت ببرید.
دربارهی کتاب خانهی خوکهای شلخته!
فرانکلین کوچولو یک خوک تنها است. فرانکلین هیچ دوستی ندارد. او با اینکه خیلی دلش میخواهد چندتا دوست خوب برای خودش پیدا کند و آنها را به خانهشان دعوت کند، اما هربار از این کار منصرف شده است. او تا به حال یکبار هم کسی را به خانهشان دعوت نکرده است! میپرسید چرا؟ خب... خانهی فرانکلین و خانوادهاش حسابی کثیف و نامرتب است. کلی آشغال روی زمینها ریخته است و بوی گند ظرفهای کثیف و شسته نشده هم میآید. از همه بدتر، هیچکس حتی حمام هم نمیرود! خب شما جای فرانکلین باشید، کسی را به خانهتان دعوت میکنید؟
قصههای کودک یک راه عالی برای آموزش و گفتگو کردن با کودکان دربارهی مفاهیم مختلف است. شما به راحتی و از طریق یک قصه میتوانید باب گفتگو را دربارهی موضوعی که میخواهید دربارهی آن با کودکتان صحبت کنید، باز کنید. بچهها از طریق قصه به مفاهیم گوش میسپارند و شما شاهد معجزهای در آنها هستید. خانهی خوکهای شلخته! داستانی جذاب و خواندنی دربارهی نظافت و نظم دارد که میتواند یک راهنمای عالی برای فرزند شما باشد.
کتاب خانهی خوکهای شلخته! را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب خانهی خوکهای شلخته! یک داستان زیبا با تصویرگری عالی است که تمام کودکان میتوانند از آن لذت ببرند.
بخشی از کتاب خانهی خوکهای شلخته!
فرانکلین قصهی ما همیشه تنها بود. فرانکلین خیلی دلش میخواست که دوستانی برای خودش پیدا کند ولی او هیچوقت کسی را به خانه دعوت نمیکرد. در خانوادهی فرانکلین، نه کسی خانه را جارو میکرد نه حتی کسی ظرفها را میشست! فرانکلین از این موضوع خیلی ناراحت بود و عذاب میکشید. در این خانواده حتی کسی به حمام هم نمیرفت مگر سالی یکبار!
سلام! این کتاب خیلی خوب بود 😍👌🏻 پیشنهاد می کنم حتماً این کتاب رو بخونید ، عالیه 😉
۱4۵ در مورد تمیزی و حمام بود.
با محتوای خوب مناسب برای خردسالان
خیلی خوب بود بچه های من ۷ سالشونه و این داستان رو خیلی دوست داشتن🌷
کتاب جالبیه،آموزنده هم هست.ولی اگه حیوونش خوک نبود بهتر بود.ولی زیاد دلیل های مناسبی برای رویداد ها نداره.
بسیار زیبا بود و بنظرم اگه برای بچه های 5 سال بخوانید زیاد متوجه نشوند و این کتاب آموزشی هم بود
پیام کتاب عالی بود.از دستش ندید
دختر من خیلی خوشش اومد به همه توصیه میکنم این کتاب را برای بچه هاشون بخونند