معرفی و دانلود کتاب دورا؛ سفر دور دنیا pdf + خلاصه رایگان

سوزان دی نایم، مهدی رضایی
انتشارات:
نشر یاس کبود

معرفی کتاب دورا؛ سفر دور دنیا

کتاب دورا؛ سفر دور دنیا نوشته سوزان دی نایم با ترجمه مهدی رضایی از سری کتاب‌های گروه انتشاراتی دانی برای کودکان و نوجوانان است. این کتاب‌ها که در قالب متنی و صوتی منتشر می شوند علاوه بر سرگرم‌کردن بچه‌ها و فراهم کردن اوقاتی لذت‌بخش برای آنان، آموزش‌هایی کاربردی در زمینه‌های مختلفی مثل افزایش خلاقیت، یادگیری مهارت‌های زندگی و.... دارند. انتشارات دانی در سال ۱۳۹۵ با هدف خدمت در زمینه آموزش فرزندان ایران و ارائه راهکارهای نوین در آسان‌سازی فرآیند آموزش شروع به فعالیت کرد و در حال حاضر صاحب‌امتیاز نشرهایی همچون شیرمحمدی، دلفین، یاس کبود و... است. هدف اصلی این نشر پیشرفت دا‌نش آموزان و درگیر کردن آنها با لذت یادگیری است کتاب دورا؛ سفر دور دنیا که در نشر یاس کبود به چاپ رسیده است داستان جذاب و آموزنده‌ای برای کودکان روایت می‌کند.

خواندن کتاب دورا؛ سفر دور دنیا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

مخاطبان کتاب‌های انتشارت دانی کودکان دبستانی هستند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دورا؛ سفر دور دنیا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابدورا؛ سفر دور دنیا

۱۴۰۰/۰۹/۱۷

عالی

فاطمه شمسا
۱۴۰۰/۰۴/۲۳

سلام این کتاب خیلی عالی هست .